Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Vállalkozás adózási kötelezett...

2105as kérdése:

Vállalkozás adózási kötelezettségei, ki tudja?

Figyelt kérdés

Kisebb vállalkozásokon gondolkodok, viszont az adózási, biztosítási, jogi dolgokkal nem vagyok tisztába.

Van olyan, akitől személyre szabottan lehet kérdezni, esetleg ügyvéd vagy kit kellene keresni, aki tisztába van ezekkel ?

2020. dec. 6. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Könyvelő.
2020. dec. 6. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Én foglalkozok ilyesmivel.
2020. dec. 6. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Könyvelő/könyvelőiroda.
2020. dec. 7. 03:46
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Könyvelő tud segíteni. Viszont olyanokat fog kérdezni, hogy mit szeretnél egyéni vállalkozás, bt, Kft? Mivel foglalkoznál, szolgáltatás, kereskedelem, gyártás.. stb? Lesz-e alkalmazottad? Szóval oda kicsit konkrétabb elképzelésel kell menni, hogy tudjon segíteni.
2020. dec. 7. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsónak: vannak konkrétumok a kérdéseket illetően.

Csupán azért nem fogalmaztam meg , mivel lehet még bővül a kérdések száma, illetve még nem foglalatoskodik vele és változások gondolom előfordulhatnak a könyvelés területén is.

2020. dec. 7. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!