Milyen könyvelő irodában dolgozni mint pénzügyi-számviteli ügyintéző?
Rabszolgamunka lesz. Adatrögzítő végzettség, kb a munkád is ez lesz. Betanítás valszeg lesz, elmutogatják a rendszert, a programot, stb.
Ha van lehetőséged, akkor képezd tovább magad, mert hosszú távon ki fog halni az adatrögzítés nagy része a szakmából.
Szia, ha javasolhatok valamit ne menj könyvelőirodába.
Én fél évet bírtam, rengeteg a meló... de tényleg rengeteg. Túlóra is van, amit se nem csúsztathatsz le, se nem fizetik ki, mert a Te felelősséged hogy befejezd a melót.... na de embertelenül sok.
Aki szereti ezt a szakmát, és élvezettel tudja csinálni, könnyen elveheti a kedvét...
Bár én egy ritka sz.ar főnököt fogtam ki...
Meg valszeg ritka szar irodát is választottál. Én 10+ éve dolgozok könvyelőirodában és az általad említett dolgokat én nem tapasztaltam.
Nyilván bevallásszezonban vannak túlórák, de cserébe nyáron több a szabi. Nekem 23 nap jár, de simán 30-35 napokat vagyok szabin egész évben. HO is játszik. Én osztom be az időmet teljesen. Ha napközben van elintéznivaló, akkor kimegyek és elintézem. Nyilván cserébe elvárás, hogy minden határidőre meglegyen.
Akkor biztos, hogy én választottam szar irodát... mert hogy nálunk HO sem volt és még rendelni sem lehetett kaját, mert behozod a vírust. :D
Szabadság? Továbbképzésre mentem és duzzogás volt... :D
Úristen...na ez azért már para.
Szerintem ne ez az egy iroda alapján ítéld meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!