Egyéni vállalkozó egyetemi jogviszony mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony mellett mennyi KATA-t kell fizetni, 50 ezret, vagy 25 ezret?
Köszönöm
2020. okt. 26. 20:43
11/11 anonim válasza:
Én egy szóval sem mondtam soha, hogy csak és kizárólag a kata a jó. Azt viszont nem értem, hogy miért nem vagy képes belátni, hogy igenis van, akinek jó a kata. Mi van ha olyan a tevékenység, ahol a költségszint gyakorlatilag 0, beruházást és egyebet nem lehet relevánsan értelmezni? Minek fizessen meg indokolatlan mennyiségű adókat? Persze, értem én, szja jó dolog, kedvezmények, ellátások, stb. De nem mindenkinél releváns dolgok ezek. Na mindegy, tényleg téphetem én a számat, te utálod a katát valamiért, úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást, nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!