Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Tudnátok segíteni ebben?

Tudnátok segíteni ebben?

Figyelt kérdés
Üdv! Láttam egy hírdetést, hogy keresnek embereket külföldi bérautó transfert, egyik helyről a másikra. Jelentkeztem is, el is küldtem minden adatot, egyéni vállalkozást mondták, hogy csináljam meg, megcsináltam. Most pedig azt mondták még pár nappal ezelőtt, hogy nem tudnak felvenni, mert 4 hónapos a jogsim. Hiába mondtam, hogy dolgoztam már futárként (Gls, stb...) Most pedig a kifogások..Egyáltalán nem kérdezett erről. Most pedig - 55 ezer forint az egyéni vállalkozás, hiába mondtam le 1 héten belül. A könyvelő le se szar. Erről tudnátok valami btk vagy valahol, hogy legalább ne nekem kelljen befizetni azt az 55-öt?Köszönöm...

2020. okt. 13. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

"Erről tudnátok valami btk vagy valahol, "

Ne viccelj már? BTK?

Btk = Büntető Tőrvénykönyv - mi köze lenne ehhez?

Ez bizony tanulópénz lesz Neked - a helyedben nem megszüntettem volna, hanem jelentkeztem volna máshová, futárnak, vállalkozóival.

És az a helyzet, hogy itt elsősorban Te voltál a hibás, aki nem tájékozódtál kellőképpen.

Sajnos sokan azt hiszik, hogy ááá, nyitok az Ügyfélkapun egy vállalkozást, ingyen van, gyorsan megy, és élem világomat - azt meg, hogy mivel jár egy vállalkozás, nem nézik, nem is tudják, mikor hova mit kell fizetni.

Azon meg ne csodálkozz, hogy több milliós gépjárműveket nem bíznak egy friss jogsis emberre.

Ja, és van egy csomó Face hirdetés, ami meg semmi másra nem megy rá, mint hogy adatokat szerezzenek meg emberektől (adathalászat)

Amúgy a hirdetésben nem volt benne, hogy mi az elvárás?

2020. okt. 13. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
TANULÓPÉNZ.
2020. okt. 13. 18:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Semmi. Éppen ezaz. Hogy addig nem volt szó erről,míg el nem küldtem az adataim.
2020. okt. 13. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:
És szerinted nem néztem körül, hogy jelentkezzek valahova ezzel? Képzeld sehol semmi.
2020. okt. 13. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
A vállalkozás a saját felelősséged, ne akard másra terhelni a rossz döntéseidet.
2020. okt. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!