Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Magam után fizetem a tb-ém, a...

Magam után fizetem a tb-ém, a nyáron 3 db csekket küldött ki a nav, ami elfogyott, most újra fognak küldeni pár darabot vagy be kell menni kérni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 6. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Küldj be elektronikusan csekk igénylést, akkor biztosan kapsz. Vagy egyszerűen csak utald el az összegeket.
2020. okt. 6. 09:52
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
nem értem miért jó csekkel bohóckodni, utalás ugyanaz, csak gyorsabb. Rengeteg ember meg van lőve ha elfogy a csekk...
2020. okt. 6. 10:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyszerű, mivel az utalás +300ft, a csekkre nincs + költség, és az időmből meg kitelik, hogy elsétáljak a postára.

Elektronikus igényt hol lehet benyújtani csekkre?

2020. okt. 6. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

ÁNYK-n keresztül, CSEKK nyomtatvány.

Amúgy 300 egy utalás? :O Az baromi sok, elég rossz számlacsomagban lehetsz akkor :\

2020. okt. 6. 11:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Kb. mennyi idő mire kiküldik?

Fél éve 273 ft volt más bankhoz, gondolom nem csökkent azóta, amúgy nagyon ritkán szoktam utalni.

2020. okt. 6. 11:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó, nekem ez fura, sosem volt még olyan számlacsomagom, ahol pénzbe került volna az utalás. Változó amúgy, hogy mennyi idő múlva küldik, van, hogy egy héten belül, van hogy több. Ha sürgős, akkor sétálj be személyesen a navhoz.
2020. okt. 6. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, annyira nem sürgős, szeptember rendben, majd az októberit kell nov. 12-ig rendezni.

Lehetne kedvezőbb számlacsomagra váltani, ha lenne rendszeres x összeg feletti jövedelmem, de még nem találok munkát, addig ezzel kell beérnem.

2020. okt. 6. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!