Hol találom meg a tb tartozásom pontos összegét? Lekérteztem már a taj számomat bisztosítva vagyok de van tartozásom elvileg, csak nem tudom hogy hol találom.
Az ügyfélkapun belépve jobb oldalon van egy olyan lehetőség, hogy eBEV szolgáltatások. Ott kell lekérni egy adófolyószámlát. Elérhetőség: [link]
A "TB" tartozás (egészségügyi szolgáltatási járulék a hivatalos neve) a 124-es, valamint 408-as adónemen szerepel. A 124-es adónemen a július 01-jei előtti kötelezettségek és a hozzá tartozó befizetések, a 408-as adónemen a július 01-jétől előíródott kötelezettségek és hozzá tartozó adónemek szerepelnek.
Miután a lekérdezést elindítottad, a rendszer alulra egy táblázatba helyezi a lekérdezést. Miután összegyűjtötte az adatokat, kapsz a táblázat feletti sorba egy üzenetet -> elkészült eredmények néven. Arra kattinta, az alatta lévő sorban található pdf. ikon színesre vált. Arra kattints rá és a rendszer letölti a számítógépedre az adófolyószámládat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!