Ki tudom fizetni egyben ?
Figyelt kérdés
Kaptam egy levelet a nav-tól, hogy aug10-től nincsen tb-m és, hogy fizetnem kéne az a 7.700 ft-ott. Na az a lényeg, hogy igaz hogy aug 10 óta nincsen munkám de jövő héten szerdán állok munkába és az érdekelne, hogy kitudom e fizetni egy összegben az augusztust illetve a a szeptembert vagy külön külön csekken ?2020. szept. 8. 18:16
1/4 anonim 

válasza:

Mindig utólag kell fizetni következő hónap 12-én,amennyiben hétvége úgy az azt követő hétfőn. Szóval az augusztusit szeptember 14ig,a szeptemberit október 12ig kell befizetni. Lehet utalni is, nem muszáj csekken. Csak a közleménybe írd be az adóazonosítódat.
2/4 anonim 

válasza:

Októberben kifizeted a 2 hónapot egyszerre azt csoki. Majd bekönyvelik, hogy jó legyen.
3/4 anonim 

válasza:

Vagy akár előre is kifizetheted egyben. Nincs előíráshoz kötve a befizetés.
4/4 anonim 

válasza:

Kifizetheted egyben most is, lényeg, hogy határidőig náluk legyen a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!