Msamufazekas kérdése:
Ha a katás vállalkozásom aug. 31-én nyitottam meg akkor mikor kell először katát fizetni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 11:39
2/9 anonim válasza:
Szeptember 12-éig fizeted az augusztusi adót, és október 12-ig a szeptemberit. Nem volt túl jó ötlet, hogy nem vártál egy napot...
3/9 anonim válasza:
Így van ahogy előttem leírták, egy nap miatt is teljes összeget kell fizetni Szept 12-ig.
4/9 anonim válasza:
Lehet nem neze a datumot. Anno nekem egy 15 millios 2 eves szerzodes alairadahoz kellett hirtelen katassa vallnom. En sem a naptarat neztem...
5/9 anonim válasza:
Gratulálok!! Válassz másik könyvelőt!
6/9 anonim válasza:
Mondjuk ha év végéig sikerül behúzni 5 milliót, akkor meg örülni fog az augusztusi indulásnak. Nem tudjuk, mekkora nyereségre számít.
7/9 anonim válasza:
"De hová tűnt Damon Hill?" :-)
Akarom mondani, hová tűnt a kérdező?
Egy csomóan válaszoltak neki, ő meg ide se néz... :-(
Pedig szívesen megkérdezném tőle, hogy volt könyvelője vagy egyedül döntött így. Ha egyedül, akkor miért döntött így?
8/9 anonim válasza:
végül is a választ megkapta, azóta meg csak b*szogatjuk, nem csoda, hogy eltűnt...
9/9 anonim válasza:
8-as, nem egészen így látom...
Ugyanis, ha nincs könyvelője és nem tudott erről, akkor még lehet, számtalan meglepetés fogja érni. pl. az iparűzési adó fizetése/nemfizetése.
Épp ezért saját érdeke lenne, hogy visszanézzen és esetleg szóba álljon velünk - a végén még segíteni is tudnánk neki .-)
Pl. ha a könyvelője nem szólt, akkor ideje könyvelőt váltani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!