Ügyfélkapun igényelt adókártyáért bemehetek személyesen?
Figyelt kérdés
A hónap elején igényeltem ügyfélkapun adókártyát az egyetemi beiratkozásra, de félek, hogy beiratkozásig nem fogom megkapni. Úgy tudom, személyes igénylésnél az illető kap egy papírt ami ideiglenesen megfelel, amíg a kártya nem érkezik meg, olyat valahogy megigényelhetek? Vagy személyesen bemehetek a kártyámért? Köszönöm előre is.2020. aug. 28. 13:36
1/2 anonim válasza:
Te is biztos kaptál valami visszaigazolást az igénylés beadásáról. Esetleg az nem lenne jó bemutatni, amíg meg nem kapod a kártyád?
2/2 anonim válasza:
Tegnap igenyeltem az ugyfelkapun Keresztul es a nevem alatt az jobb felso sarokban ki volt irva az adoszamom. Nezd meg, hatha neked is megjelenik ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!