Kell fizetnem vagy nem?

Figyelt kérdés
Kaptam a navtol levelet, mert nem dolgoztam es nem fizettem be a tbt. (44nap) rá 1napra viszont kaptam egy másik levelet, hogy eltörölték mivel hogy már dolgozom. Szóval azt a fent maradt napot akkor be kell fizetnem vagy sem? Sajnos nem tudok bemenni holnap mert bezar amire vegzek. Ezert itt kerdezem. Koszi elore is!

2020. aug. 18. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:

"Kaptam a navtol levelet, mert nem dolgoztam es nem fizettem be a tbt. (44nap) rá 1napra viszont kaptam egy másik levelet, hogy eltörölték mivel hogy már dolgozom."

Véleményem szerint figyelmesen olvasd el mindkét értesítést. Az is lehet, hogy az egyik arról szól, hogy előírták a fizetési kötelezettséget X. Y. napra, a mási pedig arról, hogy Y. naptól már nem kell fizetned, mivel munkaviszonyt létesítettél.

A "törlés" nem biztos, hogy arra az időszakra szól, amire az "előírás"...

Fizetési kötelezettségre, valamint annak megszűnésére külön határozatot hoznak.

Nekem hoztak határozatot arról, hogy szeptember 02-től szeptember 09-ig előírták a fizetnivalót, majd szinte egy időben kaptam határozatot arról, hogy szeptember 10-től fennálló munkaviszonyomra tekintettel a fizetési kötelezettségem megszűnik. Tehát nem eltörölték arra a 8 napra a fizetnivalót, hanem arról értesítettek, hogy 10-től már ez a helyzet nem áll fenn.

Figyelmesen olvasd el az értesítéseket, mert szerintem 44 napra fizetned kell, bár a leveleidet nem láttam. :)

2020. aug. 19. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!