Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A Vaterázást, Hardveraprón...

A Vaterázást, Hardveraprón történő adásvételeket hogy ellenőrzi a NAV?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy ha 200.000forintot meghaladó az adásvételből származó bevétel, akkor adózni kell. De ha erről nem történt szerződés, nem lett bejelentve, akkor az ilyen esetek mégis hogy kerülnek a NAV-hoz?

Most tanulom az adóügyeket, de ez a része nekem nem világos.

2020. aug. 4. 14:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, mostmár tisztább! :)
2020. aug. 4. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Figyu ha leírnád, hogy mit tervezel csinálni, akkor adhatnánk gyakorlatiasabb választ.

Azért eszedbe ne jusson adózni, meg a NAV-tól rettegni, mert évente eladsz pár cuccot neten, akkor se ha "drágábbak".

2020. aug. 4. 23:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Én semmit, a bérügyintézői tanfolyamon tanulunk adózást és adóügyeket, ebben próbálok kicsit tájékozódni :)
2020. aug. 4. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
De a NAV akkor 50 próbavásárlást csinál, hogy meglegyen a szabálytalanság egy személynél, aki tízezer forintos tételeket árul?
2021. jan. 17. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!