Ha bemegyek a Apeh-hoz akkor megmondják miért nem küldték vagy mikor postázzák ki az adóvisszatéritést?
Figyelt kérdés
Az apeh csinálta meg nekem. Aláirva, kitöltve postára adtam 04. 26-án, azóta semmi. Van tartozásom bank felé, ezért nem kapok pénzt, mert levonták? Csinálhatnak ilyet?2010. aug. 3. 16:16
1/1 anonim válasza:
Igen csinálnak ilyet.
nekem is járt volna vissza pénz,de mivel volt apeh tartozásom le is vonták belőle..
Nem muszáj bemenned,elég ha rájuk telefonálsz és ott is felvilágosítanak.. Az is lehet,hogy még mindig tartozol,mert nem érte el az összeget amiből levonták..Érdemes mindenképpen rájuk csörögni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!