Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevallást már sehogy nem...

Adóbevallást már sehogy nem tudom megnézni?

Figyelt kérdés

Az enyémet a NAV csinálta automatikusan, mert van ügyfélkapum. Kaptam is róla emailt, több mint egy hónapja, de valamiért csak megnyitottam az emailt és el is felejtettem. Így nem tudtam azt sem, hogy 30 nap után törlődik. (Eszembe sem jutott, hogy ilyen fontos dokumentumok törlődhetnek).

Nyilván már nem elérhető, így fogalmam sincs, hogy milyen lett. Ma jött üzenetem, hogy rá kell fizetnem vagy visszakapok (ilyen titokzatosan). Valószínűbb a ráfizetés, mert életemben nem kaptam még vissza, de honnan tudjam mennyit kell fizetnem? Kérésre megküldik esetleg újra?

2020. júl. 26. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Eszja.nav.gov.hu

Itt meg tudid nézni

2020. júl. 26. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Még azt tudod véletlenül, hogy mennyi időn belül kellett volna befizetni és mi van, ha nem fizettük be?

A neten május 20-at találtam, de az kizárt, hiszen június 13-án kaptam meg a levelet.

2020. júl. 26. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Márciusban tuti küldtek az ügyfélkapura üzenetet, hogy nézd át és fogadd el vagy javítsd, ha szükséges. Szóval ők szóltak időben, befizetési határidő mindig május 20. Amit utána küldtek üzenet, már arról szólt, hogy elfogadottá vált a bevallásod.

Ebev portálon meg tudod nézni az üzeneteket és a bevallást is.

2020. júl. 26. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, én nem használom az ügyfélkaput. Ez az első év hogy velük csinálhattam. Édesanyáméknak évek óta ők csinálják és minden esetben kiküldték nekik levélben. Csodálkoztam is, hogy egy ilyen fontos papírt nem küldenek ki. De gondoltam az állandó lakcímen lesz. Konkrétan ma néztem meg, mert küldtek egy új üzenetet.
2020. júl. 26. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!