Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Változott a TB, mi van azzal...

Változott a TB, mi van azzal aki eddig nem fizette?

Figyelt kérdés
Aki eddig nem fizette az most már nem tudja? Vagyis nem látják el? Van egy ismerősöm aki sajnos eddig nem fizette be. Nem volt munkahelye, alkalmi munkákból élt, az a kevés pénze el ment a számlámra és az ételre. Igazából én se nagyon értem most ezt hogyan van. Valaki el tudná magyarázni hogy el tudjam neki mondani? Úgy néz ki lesz rendes munka helye pár héten belül akkor mi lesz? El fogják utána már látni vagy akkor is fizetni kell neki?

#TB #Új változás #Eddig nem fizetett tb
2020. júl. 12. 12:43
 1/2 A kérdező kommentje:
Számlákra* bocsánat el írtam!
2020. júl. 12. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Július 01. vízválasztó. Az előtte felhalmozott tartozást nem veszik figyelembe az új rendszernél, viszont nem törlődik, tehát meg kell fizetni. A július 01. után előíródott járulékok be nem fizetése váltja ki azt, hogy az orvosi ellátást ki kell fizetnie, ha elmaradása van bizonyos ideig a járulékban. Az ellátás megfizetésének módját szerintem hasonlóan nem tudják, mint ahogy a többi részét sem. Valaki odafenn megálmodta, aztán idelenn meg kínlódjanak a megvalósításával az érintettek.

Egyenlőre még szerintem az sem igazán tudja, hogyan lesz, aki kitalálta ezt az egészet.

2020. júl. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!