Egyéni vállalkozás szünetelés befejezését elég csak a webes ügysegéden bejelentenem, nav felé nyomtatványon nem kell?
Kicsit utánajártam, most van is időm rá és mivel már év alatt a 4-ik könyvelőt váltottam.
Enyiből, amit ha ráfordítanék egyre, éves szinten megcsinálom a Tb-bért és mérlegképes könyvelőit, akkor havi 30-al, ketten már havi 40-60-al bentebb vagyunk kiadásban, meg nem kell hónapokat várni egy kérdésre adandó egyszerű válaszra a sok ügyfeles könyvelőktől, akik vagy ráérnek vagy nem, vagy épp képesítésük sincs hozzá (olyan is volt ) :-) . 5 év alatt ezt fel se merném most szorozni mennyi plusz profitot jelentett volna már, a megállapított félrekönyvelések adóhiányaival együtt.
Ez is iylen volt, távkönyvelésben :-)
3 hónap alatt első hónapban a szocho kedvezmény maradt le a bérszámfejtésben, most 8-as táppénz kóddal márciusban a betegszabadság, meg április 25-én rákérdeztem miért nincs beadva a 2065? :-)
3 hónap után inkább felmondtam, úgyis tervezve volt 2 hónap szünet.
Eddig lekönyveltek aránylag normálisan havi 15+áfáért két évig, miután újrakönyveltek két évnyi kókler képesítés nélküli könyvelői anyagot, aki előadta a több évtizedes főkönyvelői múltját havi 20-ért:-)
Náluk max a jelenlétin és bérjegyzéken voltak egy-egy napok elcsúzva egymáshoz képest, mert nem ajelentléit alapján bérszámfejtettek, hanem program szerinti munkanapokkal - ami nálunk nem esik mindig egybe - ami miatt a munkaügyi visszadobálta a havi támogatási elszámolásokat, de kapacitás hiány miatt januártól nem vállalták tovább a könyvelést.
Most, másfélszeres áron kaptam ismét egy "jó távkönyvelőt". :-)
Nem egy ördöglakat egy, vagy két szja-s ev. könyvelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!