Egyéni vállalkozás szünetelés befejezését elég csak a webes ügysegéden bejelentenem, nav felé nyomtatványon nem kell?
Ez attól függ milyen adózású vagy.
Meg az önkormányzat felé is be kell adnod a változásbejelentést, hogy újra aktív vagy.
2-es nekem pont a szünetelést kellett most múlt hónapban magamak intéznem kb egydélelőtt alatt.
Havi 30-ért webes ügyeségeden április 1 helyett leszüneteltetett április 2-től. Ennyi. :-))
Nem csinált sem záróbevallást, sem hipakat, sem kamarait, sem negyedéves , sem záró áfát + 830.000 áfavisszaigénylést áprilisban a könyvelő. Be se fogadtam így a számláját, 30 napos március végi felmondás mellett. Március táppénz kérdésre adandó válaszát még tegnap is vártam (május 19-én, hogy beadta e az igénylést), amikor meglepő módon tárgyhavi számlát állított ki májusra, április 30-al megszűnt könyvelői szerződésre, május 4-i EGYke és OEP meghatalmazás visszavonásra. Innentől kezdve, éves 360.000-et sprólok rajta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!