Várhatok büntetésre?

Figyelt kérdés
Egyeni vallakozó ként bejelentettem magam áfa mentesen, mivel elvallaltam egy munkát, de semmi jövedelmem nem volt ez idő alatt, 2 hónap után megszüntettem a navnál. 1958ast küldtem arra az időre. Mellette volt rendes munkám, viszont most szjaba elkell számolnom ezt az időt, beszéltem egy könyvelővel, mire mondta hogy önkormányzatnál, stb helyeken is be kellett volna jelentenem a megnyitást, illetve a megszüntetését, de én ezekről akkor nem tudtam. Tehát igazából a lényeg, hogy csak annyi volt az egész hogy a navnál megnyitottam majd rá 2 hónapra ezt meg is szüntettem. Komoly válaszokat várok. Semmi értesítést nem kaptam róla.
2020. ápr. 16. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Önbevallás van magyarországon. Nem is fog senki sem kopogtatni nálad, hogy légyszi, küldd be ezt meg azt. Ezzel neked, mint vállalkozónak tisztában kell lenni. Ha nem értesz hozzá, akkor meg kell bízni szakembert, aki tisztában van a törvényi feltételekkel. NAV, kamara, önkormányzat, mindenhol vannak hiányosságaid. Ha magadtól nem tudod elrendezni ezeket, akkor keress szakembert. Ha eddig nem tudtad megoldani, akkor nagy valószínűséggel ez után sem fog menni, pláne, hogy visszamenőleg kell mindent csinálni.

Ha tudok segíteni, akkor keress bátran.

2020. ápr. 16. 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Már felkerestem egy könyvelőt, azt mondta meglátja mit tehet, Ha visszamenőleg megcsinálom, esetleg lehet belőle problémám?
2020. ápr. 16. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!