Nem jól fizetem a KATA-t, vagy miért vannak ezek a pótlékok?
Figyelt kérdés
Januártól vagyok katás, úgy tudom az előző havi adót következő hó 12-éig kell befizetni. Most megcsúsztam egy napot, ma utaltam, gondoltam megkeresem hogy eddig hogy jegyezték fel hivatalosan. Meg is találtam, pár száz forintos pótlékkal, de azok valahogy eddig gyűltek össze. Itt egy kép, mi lehet a probléma?
2020. ápr. 13. 13:00
1/3 anonim válasza:
A megnevezéseknél a nyitó az a 2020 előtti tartozás, a köt. oldal az előírt fizetési kötelezettség, a pénzf. oldal amit te befizettél.
A KATA csak a 288-as adónemkód, a többi kód más adónemhez tartozik.
Kérd le a tételes adószámlád, azon adónemenként megtalálod az előírt fizetési kötelezettségeket és a teljesítéseket (befizetéseket)
Abból jobban látod, hogy mikor mit kellett volna fizetned és azt mikor fizetted be.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. ápr. 13. 14:55
3/3 anonim válasza:
Amúgy most sem csúsztál, húsvét miatt azt hiszem még a mai napon is befizethető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!