Ha rokonokhoz rendelek meg egy árut az USA-ban és ott ki is van fizetve és ők ezek után feladják nekem a csomagot, akkor kell vámot fizetni utána?
en itt elek, regebben meg adtam fel csomagot karacsonyra, szulinapra, de ilyen 2 kilos csomagok (vagy talan meg a 2 kilot sem erte el a suly) ilyen 60-80 dollar Magyarorszagra, plusz ha tuttira akartam hogy megkapjak, ajanlottan adtam fel ami meg extra tizen-dollar
csak ugy eri meg neked, ha epp utazik valaki es elviszi magaval, mert akkor nincs vam se postakoltseg
vagy, a masik megoldas, hogy feladjak kontenerben, persze attol fugg mirol van szo, a konteneres szallitas olcsobb de marha sokaig tart (4-6 honap is lehet)
haverom a snowboardjat kuldte igy haza nyaron, nyilvan nem volt ra azonnal szuksege meg eleg nagy meretu dologrol van szo, a posta iszonyat draga lett volna
de en is kuldtem mar kontenerrel motor alkatreszt, ami szinten nem volt se romlando, se surgos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!