Ha a teljes jövedelmem tippmixből szerzem, akkor nem is kell adóznom?
"megvannak a megfelelő kapcsolataim"
Persze, engem is fel szokott hívni Murinho, hogy ma nem játszik a két legjobb csatára, így tökre megértem, hogy téged magyar zsákfalban élő kissrácot is megcsörget.
Mindezt úgy, hogy a nálad sokkal nagyobb halak nem tudnak róla persze, mert ha tudnának, akkor az első komoly tétek után (és itt nem 1-2k €-ról beszélek) a fogadóiroda automatikusan elkezdi átrendezni az oddsokat. És nem, nem a tippmix, hanem az összes többi is
42-es nem kell Mourinhot ismernie. Igazából jobb, ha olyan csapatsportokban van otthon, ahol 1 játékos teljesítményén több múlik (kézi, kosár vagy vízilabda ilyen szempontból jobb) és onnan ismer öltözői pletykákat. Nem kell a legjobb csapat edzőjével smúzolnia.
Azért nem olyan hihetetlen, hogy valakinek játszik valakije egy nm1-es kosárcsapatnál, ahol előbb tudja meg, hogy lesérült a legjobb dobójuk mint a fogadóiroda.
Úgy bírom hogy 16-24 évesek írnak hozzászólásokat mintha értenének a sportfogadáshoz.
A kérdező érdekelne, sikerült profitálnod?
Itt kell megtudnom, h csaló vagyok. :D
Engem is korlátozott a tippmixpro, mert elvittem tőlük pár hónap alatt egy kis pénzt. Fogalmam sincs a fociról meg egyébről, csak kíváncsi voltam, h tényleg működnek-e a tippadós oldalak. Némelyik működik. Volt egy kis felesleges pénzem, kipróbáltam. Még így is nyerő voltam, pedig nem egy tippet meg se tudtam játszani, annyira gagyi a tippmixpro kínálata.
A korlátozás óta is jön lóvé, de komoly fogadásra már nem alkalmas. Élőben mondjuk még mindig lehet őket fejni, már ha van időd és elég pénzed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!