Tb tartozás.2018 március hónapot fizettem ki utoljára. Azóta nem fizettem tb-t. Nemrég kaptam már egy levelet a NAV-tól, megmutattam egy könyvelőnek aki csak annyit mondott hogy rendezzem a tartozást. Ez így rendben van?
2 db csekkem maradt még régebbről, ha azokat kitöltve a maradék tartozással feladom januárban, az úgy jó lenne? Addig is lehet ebből még valami probléma?
Köszönöm a válaszokat.
Miért ne lenne rendben?
Ha addig beteg leszek, akkor lehet nem látnak el.
21 X 7.500 = 157.500
157.000/2 = 78.750/csekk
Kérhetsz rá részletfizetést is, ha egyben megterhelő lenne. Automatikus részletfizetési kérelem magánszemély 500 ezer Ft alatti tartozására. Vagyonvizsgálat nélkül megadják egy évre.
Ha nem rendezett a jogviszonyod, attól az orvosnak még el kell látnia, csak felhívják rá a figyelmed, hogy rendezd.
Kezelések árát se követelhetik rajtad, csak az elmaradt biztosítási díjakat.
Minél előbb fizesd be, ha módod van rá.
Ha nincs, akkor maximum 12 hónapra kérhetsz AUTOMATIKUS részletfizetést.
Ha egyiket sem léped meg, akkor hamarosan kapsz egy másik levelet, de azt már az adóvégrehajtótól.
Januárban befizetem!
Ez a levél adószámla kivonat tartozás/túlfizetés tájékoztató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!