Hogyan fogom fizetni? Folyt.
2 hónap múlva lejár a munkanélküli segélyem(25.000,-ft)
tehát ezután semmlyen ellátásra nem leszek jogosult.
50 éves vagyok, 30 évig dolgoztam folyamatosan.Munka még mutatóba se akad...
A kérdésem az lenne.a magánnyugdíjpénztára,eüi járulékot..stb ki és hogy fizeti?ha semmi jövedelmem sincsen,miből?
Ha önkéntes magánnyugdíjpénztár, azt magadnek kell fizetned.
Ha beléptél a kötelezőbe (ami neked választható volt), akkor nem kell fizetned, azt a kifizetők vonják tőled, de mivel nem kapsz nyugdíjjárulk köteles jövedemet, ezt nincs miből vonni.
Egészségügyi szolgáltatási járulékot kell fizetned, ha nem vagy a szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorult. A helyi önkormányzatnál kérheted, hogy ezt fizessék helyetted, ott bírálják el, hogy rászorult vagy-e, ha igen, akkor ők fizetik.
Köszi szépen a választ!
Azaz ha nem vagyok rászorult-nem a hid alatt fekszek,nem csövezek stb,mivel van lakásom, csak momentán semmi bevételem,akkor is én fizessek???? na de miből????adjam el a lakást?attól félek, az önkormányzat gazdagnak fog titulálni,mert van lakásom, ergo nem vagyok rászoruló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!