Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Egy játékszerver hostingot...

Egy játékszerver hostingot akarok *nyitni* (lent)?!

Figyelt kérdés

Szóval, nem akarok illegáliskodni és szeretnék mindent törvényszerűen. Amit kitudtam hozni az az. Hogy adhatok ki szervereket, + 200k után fizetek adót. Magánszemélyként akarom ezt csinálni de nem örökké csak egy ideig. indenképpen cég nélkül akarom megoldani.

Szóval szeretnék mindent tudni, hogy miket kell csinálnom stb. És hogy lehet-e, vagy ha nem akkor hogy lehetne:

Magánszemélyként kiadni szervereket. Pénzért

2010. júl. 18. 11:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mert ha segítséget kérsz, akkor illik kommunikálni. amúgy talán mert rövidre tudom zárni a témát, ha azt látom, hogy zsákutcában vagy.

nah mind1, részletkérdést. a lényeget leírtam többségében, a többi már a te dolgod, hogy megérted e.

2010. júl. 18. 15:07
 22/22 anonim válasza:

Először is, legyen Minimum 500.000 ft-od, ha nagyobb hasznot szeretnél.

Kisebb, 3 hónapig tartó haszonnál minimum 250.000 ft-odnak kell lennie. Ennyit beleKELL fektetni.

Kell szervergép, havi 30.000 ft-ért a legjobb szerverteremben elhelyezni a gépet. Készítened kell egy nagyon szép, igényes weblapot a szerver eladás érdekében, de előtte megKELL alapítanod egy céget. Vállalkozást. Kötelező!

E nélkül nem indíthatsz semmit!

16% adót kell fizetned az Össz. keresetből.

- [ Megjegyzem: 3 hónapra szerintem ne tervezgess ilyeneket. Akkor már a Hitel is jobb. Azzal nem kell küszködni és 1 hét alatt elintézed. Utána pedig a hitelt visszatörleszted. Ennyi. ]-

2011. febr. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!