Mi lehet a baj? Játékszerver készítés. Bővebben lent.
Játékszervert szeretnék csinálni.GTA SA:MP-rel és CoD2-vel próbáltam meg eddig.Az a gondom, hogy tökéletesen elindul, semmi hibát nem jelez, de nem tudok rá csatlakozni, és senki más sem.SAMP esetében, hiába rakom be a jó portot és a jó IP címet, nem jeleníti meg a kedvenc szerverek között...Xfire-ön ugyanúgy nem jeleníti meg, a CoD2 szerverem.
Nem osztom meg senkivel a netem, nincs routerem sem.8/2 Mbit gyorsaságú KÁBELNETem van.Egy 'Arris' adapterről megy a net.SAMP-nál 10 slotos szerót indítottam, CoD2-nél 2 és 4 slotos szervert.Szerintem ezt még bírná az internetem.
Gyanakodtam, hogy a gépem nem elég jó hozzá, de attól még látszódnia kéne a szerverlistán.Az alaplapot nem tudom, de a konfigom:
Ati Radeon 9550
Intel Celeron 1.7 Ghz
1GB RAM
40GB HDD
Légyszi segítsetek, elég idegölő kezd lenni :(
Köszönöm előre is.
sajnos így sem sikerül :S
de köszönöm szépen a segítséget!
Van esetleg víruskereső a gépen, esetleg valami internet security? Ha igen, akkor azt is el tudom képzelni, hogy ez nyújt tűzfal szolgáltatást így ott kéne átengedned.
Vagy a portok beállítása nem jó. Ezekről valami infot tudsz ide másolni?
Esetleg a cod2 szerver logodat.
a samp-nál hagyd meg az eredeti portot ami: 64434
Mert a fájlba lévő :
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password changeme general
maxplayers 20
port 64434
hostname SA Server HUN-Magyar
gamemode0 grandlarc 1
filterscripts base gl_actions gl_property gl_realtime
announce 1
query 1
weburl bocs de nincs
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!