Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Játékszerver...

Mi lehet a baj? Játékszerver készítés. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Játékszervert szeretnék csinálni.GTA SA:MP-rel és CoD2-vel próbáltam meg eddig.Az a gondom, hogy tökéletesen elindul, semmi hibát nem jelez, de nem tudok rá csatlakozni, és senki más sem.SAMP esetében, hiába rakom be a jó portot és a jó IP címet, nem jeleníti meg a kedvenc szerverek között...Xfire-ön ugyanúgy nem jeleníti meg, a CoD2 szerverem.

Nem osztom meg senkivel a netem, nincs routerem sem.8/2 Mbit gyorsaságú KÁBELNETem van.Egy 'Arris' adapterről megy a net.SAMP-nál 10 slotos szerót indítottam, CoD2-nél 2 és 4 slotos szervert.Szerintem ezt még bírná az internetem.

Gyanakodtam, hogy a gépem nem elég jó hozzá, de attól még látszódnia kéne a szerverlistán.Az alaplapot nem tudom, de a konfigom:

Ati Radeon 9550

Intel Celeron 1.7 Ghz

1GB RAM

40GB HDD

Légyszi segítsetek, elég idegölő kezd lenni :(

Köszönöm előre is.

2010. dec. 30. 16:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ennyien ne tolongjatok
2010. dec. 30. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha vindózon vagy, akkor engedd át a tűzfalon a szervert. (Nem, nem lehet letiltani a bejövő kapcsolatok esetén a beépített tűzfalat.)
2010. dec. 30. 23:50
 3/8 A kérdező kommentje:

sajnos így sem sikerül :S

de köszönöm szépen a segítséget!

2010. dec. 31. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Van esetleg víruskereső a gépen, esetleg valami internet security? Ha igen, akkor azt is el tudom képzelni, hogy ez nyújt tűzfal szolgáltatást így ott kéne átengedned.

Vagy a portok beállítása nem jó. Ezekről valami infot tudsz ide másolni?

Esetleg a cod2 szerver logodat.

2011. jan. 1. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen,egy Eset Smart Security van feltelepítve a gépemre.Portnak pedig a 28960-at adtam meg.
2011. jan. 7. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
kapcsold ki a nod tűzfalat arra az időre nekem ugyanilyen bajom volt cs-vel. és amint kikapcsoltam már azután tudtak csatlakozni hozzám
2011. jan. 8. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
az eset smart security-t kapcsold ki, nálunk lan partyn nagyon sokat anyáztam miatta, nem egy hálózatbarát program
2011. jan. 9. 01:19
 8/8 anonim ***** válasza:

a samp-nál hagyd meg az eredeti portot ami: 64434

Mert a fájlba lévő :

echo Executing Server Config...

lanmode 0

rcon_password changeme general

maxplayers 20

port 64434

hostname SA Server HUN-Magyar

gamemode0 grandlarc 1

filterscripts base gl_actions gl_property gl_realtime

announce 1

query 1

weburl bocs de nincs

maxnpc 0

onfoot_rate 40

incar_rate 40

weapon_rate 40

stream_distance 300.0

stream_rate 1000

2011. jan. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!