Belevágtam egyedül egy szuper vállalkozásba, ami kezdettől fogva nagyon pörög, de a feladatok hamar túl nőttek rajtam. Mi lehet a megoldás?
Egyéni vállalkozó vagyok, a KATA adót mindig rendesen befizettem. A vállalkozásom az elejétól kezdve meglepően jól indult, ami rengeteg munkát jelentett és mivel egyedül vagyok, ez felkészületlenül ért.
A probléma, hogy idővel elkezdtem elmaradni a számlák kiállításával, mert teljesen elvette az energiámat minden más feladat. Jelenleg 2 hónapnyi elmaradásom van eléggé sok számlával.
Mit tegyek ezekkel most? Kezdjem el kiállítani valós dátummal? Az fel fog tűnni a NAVnak... Esetleg állítsam ki mostani dátumozással?
Könyvelők nem segítenek, elhajtanak vagy nem válaszolnak.
Most jelenleg leállítottam az értékesítést és csak ezzel a problémával foglalkozom, illetve dolgozom az automata számlázás bevezetésén, hogy még egyszer ilyen felelelőtlenség ne történjen! Kicsit elvette az eszem a hirtelen jött siker és túl nőttek rajtam a feladatok.
Köszönöm a válaszokat!
kíváncsi lennék milyen szuper üzlet az, ahol annyi időd nincs 2 hónap alatt, hogy kiállíts 300db számlát.
300/40=7,5 számla naponta, ez kb 15 percbe sem került volna megírni.
Fizetsz egy kis büntetést, aztán legközelebb addig nem fekszel le aludni, míg kész nincs az adminisztráció.
A jövőre nézve ingyenes szamlazot a clearadmint szedd le. A regisztrálás ingyenes és onnantól szamlazhatsz.
Sokat segít hogy ott vissza tudod datumozni
Logikusan úgy nem hogy mától használod de 2 hónapja írtad a számlát de ha ma beregisztralod a mai dátumra 2 hónap múlva is írhatsz csak időrendben sorban legyenek
Ezeket meg szamlazd ki akar mostani keltevel semmi bajod se lesz mert katas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!