Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ez mit jelent? (1-1%-ról...

Ez mit jelent? (1-1%-ról kaptam levelet. Nem értem! )

Figyelt kérdés

Értesítjük, hogy címünkre beérkezett SZJA 1-1%-os rendelkező nyilatkozatát illetékességből áttettük az

APEH Kizárólagos illetékességű szakterület

1077 Budapest Dob utca 75-81

1410 Pf.: 137

címáre.

Kérjük, hogy a továbbiakban a rendelkező nyilatkozatával kapcsolatos problémáival ezen igazgatóságunkat keresse meg.

2010. júl. 16. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan azt jelenti, amit írnak. Rossz helyre küldted a cuccot, ők meg átrakták oda, ahova küldened kellett volna. Mit nem értesz rajta?
2010. júl. 16. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a kedves választ...

Csak azt nem értem, akkor miért az 1-1%-ról írnak,, miért nem azt, hogy a teljes adóbevallás átkerült oda?

2010. júl. 16. 09:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Rákerestem:

[link]

A férjem adóbevallása egyébként, de én csinőltam meg. Ő katona. Így már értem. Eddig megcsinálta a "cége", de most nekünk kellett. Így érthető, hogy nem tudtam, hova kell küldeni.

De azt még mindig nem értem, hogy miért csak az 1-1%-ról írnak, miért nem azt, hogy a teljes bevallást átküldték oda?

2010. júl. 16. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert az 1-1% ezekhez tartozik, a többi meg nyilván máshoz. Több ügyosztály van az APEHnél, a rendelkező nyilatkozatokat ezekhez kéne küldened. De ha nem hozzájuk küldöd, akkor is átteszik oda, mivel ez kötelességük. Csak szólnak, hátha legközelebb egyből oda küldöd, és akkor nem nekik kell.
2010. júl. 16. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!