Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Időseknek hotel?

Időseknek hotel?

Figyelt kérdés
A papám 88 éves, nehezen tud menni. A család látja el minden nap. Nyár végén szeretnénk együtt nyaralni menni, ezért papának keresek olyan hotelt, ahol figyelnek rá, ellátják, egyedül van egy szobában, és finom az étel. Kb. egy hétről lenne szó. Van ilyen szállás?

2019. jún. 11. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Mármint a papaval együtt mennetek vagy öt akarjátok lepasszolni? Momdjuk mindegy, mert olyen nem létezik. Te konkrétan a kutyapanzio nyugdíjas változatáét keresed, ami Magyarországon nem létezik. Itt arra a hétre vehetsz fel házi beteggondozot.
2019. jún. 11. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem találj olyan megbízható rokont vagy jó ismerőst, aki odaköltözik hozzá egy hétre. Az idősek nem szeretik a változást. Mindenképpen beszélj vele, ne állítsd kész helyzet elé!
2019. jún. 11. 10:41
 3/9 anonim válasza:
66%

Nincs esetleg egy megbízható ápoló ismerőse valakinek? Az önkormányzatnál lehet kérni ilyesmit, de az naponta 1x megy egy órára, aztán annyi. Esetleg a háziorvos segítségét lehetne kérni, hogy hátha ki tud közvetíteni valakit arra az időszakra amíg ti nem vagytok otthon.

Amit te keresel, olyan nem létezik. Idősotthonok vannak, de az nem hotel és éves várólisták vannak, senkit nem vesznek fel 1 hétre.

2019. jún. 11. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

290e/ho 2r órás felügyelet

2019. jún. 11. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A linkelt oldalon minimum 2 hónapot kell megrendelni, azaz 580 ezer forintot kellene kifizetni.
2019. jún. 11. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem figyeltem, utolsó. De mindegy, árra akartam a linkkel célozni, hogy nem ket filléres mulatság lesz
2019. jún. 11. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Németországban tuti, hogy van ilyen, egy barátunk most pont így csinálja, a 90 éves nagyit 10 napra egy öregeke otthonába küldi.

De én is talán egy 24 órás felügyeletet probálnék megoldani neki.

2019. jún. 11. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Számomra nem teljesen világos: a papával együtt akartok elmenni nyaralni vagy nélküle? És amíg Ti várost néztek, addig valaki felügyeli őt?

Vagy arra az időre valahová "befizetnétek", külön

2019. jún. 11. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem értem én sem, hogy veletek megy, vagy külön szeretnétek elhelyezni. Amúgy vannak olyan magán idős otthonok, ahol fogadják az időseket ilyen rövid időre is, sőt a legtöbb helyen akadálymentes szobában helyezik el.

Pl. Pátyon a Levendula házban 12000,- Ft/nap, de nem akarok senkinek reklámot csinálni... Ezt konkrétan ismerem, ismerőseim vették igénybe.

2019. jún. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!