Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Csak gazdag emberek járnak a...

Csak gazdag emberek járnak a felsőtárkányi Bambara Hotelbe?

Figyelt kérdés

Egy éjszaka 2 főre ott 50.000-től indul. Szóval egy hosszú hétvége 150-200 ezer?

Gondolom kell nettó milliós havi fizetés ahhoz hogy ez ne fájjon?

2019. máj. 5. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Attól függ, hogy kinek mi fáj. Én 300-ból vígan mászkálok 2 hétig Ázsiában, inkluzíve repjegy, szóval én ilyesmire nem adnék ki ennyit, de ha valaki ennyire szereti a wellness-t, hát felőlem költsön rá akár erőn felül.

Szerintem ez a hotel egyébként elképesztően túlárazott, viszont kit érdekel a véleményem. :)

2019. máj. 5. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

en spec kifogtam egy allinclusive ciprusi nyaralast,repulovel,illetekkel,biztositassal egyutt 405 ezerert mult heten.ja igen,2 fore.a szallodanak sajat tengerpartja van,a kertjeben 2 medence csuzdakkal meg amit akarsz.

epp ma fizettuk ki a foglalot.

junius utolso hete,nem osszel.

pedig kettonk atlag keresete olyan 6-700 ezer es van 3 gyerek.

tavaly otunknek szoboszlon 5 ej/6 nap 58 ezer volt felpanzioval,ket legteru apartmanban 2 furdovel,terasszal.

csak figyelni kell es nem az elso oldalon foglalni.

na meg persze kell tudni sporolni,beosztani es akkor egy-egy nagyobb nyaralas sem "faj".

2019. máj. 6. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ketteb keresünk 600 ezret.

300-300 pont fejenként.

Ebből kb max havi 200 a kiadásunk.

400-at havonta el tudunk rakni ha akarunk plusz bónuszok.

Évi 5 milliót kb.

Ebből pl idén:

12 nap Bali illetve 2 nap Katar - 1 millió 200 ezer ft

7 nap Olaszország kb 450.000 ft

Év végén pedig egy wellnes 3-4 nap egy ilyen helyen kb 300.000 ft

És nem vagyunk még csak vezetők se. Én gazdasági ügyintéző vagyok multinál, a férjem autószerelő de nem vállalkozó hanem beosztott.

2019. máj. 8. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!