Csak gazdag emberek járnak a felsőtárkányi Bambara Hotelbe?
Egy éjszaka 2 főre ott 50.000-től indul. Szóval egy hosszú hétvége 150-200 ezer?
Gondolom kell nettó milliós havi fizetés ahhoz hogy ez ne fájjon?
Attól függ, hogy kinek mi fáj. Én 300-ból vígan mászkálok 2 hétig Ázsiában, inkluzíve repjegy, szóval én ilyesmire nem adnék ki ennyit, de ha valaki ennyire szereti a wellness-t, hát felőlem költsön rá akár erőn felül.
Szerintem ez a hotel egyébként elképesztően túlárazott, viszont kit érdekel a véleményem. :)
en spec kifogtam egy allinclusive ciprusi nyaralast,repulovel,illetekkel,biztositassal egyutt 405 ezerert mult heten.ja igen,2 fore.a szallodanak sajat tengerpartja van,a kertjeben 2 medence csuzdakkal meg amit akarsz.
epp ma fizettuk ki a foglalot.
junius utolso hete,nem osszel.
pedig kettonk atlag keresete olyan 6-700 ezer es van 3 gyerek.
tavaly otunknek szoboszlon 5 ej/6 nap 58 ezer volt felpanzioval,ket legteru apartmanban 2 furdovel,terasszal.
csak figyelni kell es nem az elso oldalon foglalni.
na meg persze kell tudni sporolni,beosztani es akkor egy-egy nagyobb nyaralas sem "faj".
Ketteb keresünk 600 ezret.
300-300 pont fejenként.
Ebből kb max havi 200 a kiadásunk.
400-at havonta el tudunk rakni ha akarunk plusz bónuszok.
Évi 5 milliót kb.
Ebből pl idén:
12 nap Bali illetve 2 nap Katar - 1 millió 200 ezer ft
7 nap Olaszország kb 450.000 ft
Év végén pedig egy wellnes 3-4 nap egy ilyen helyen kb 300.000 ft
És nem vagyunk még csak vezetők se. Én gazdasági ügyintéző vagyok multinál, a férjem autószerelő de nem vállalkozó hanem beosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!