Csak gazdag emberek járnak a felsőtárkányi Bambara Hotelbe?
Egy éjszaka 2 főre ott 50.000-től indul. Szóval egy hosszú hétvége 150-200 ezer?
Gondolom kell nettó milliós havi fizetés ahhoz hogy ez ne fájjon?
Irigykedünk, irigykedünk? "Jó" magyar tulajdonság :-(Nem, én sem járok oda egyébként, de akkor most szélesítem egy kicsit a látókörödet:
- ahogy az első válaszoló is írta, lehet, hogy valaki kifog épp egy akciós ajánlatot, de van más megoldás is:
- köztudott, hogy szinte már csak a Szép kártyára mennek a munkaadói cafeteriák, így ha valaki kap pl. 240 ezer ft adómentes szép kártya cafeteriát, akkor simán eltöltheti ott a hétvégéjét és még egy fillérjébe sem kerül. Ennyi.
" és még egy fillérjébe sem kerül. "
Hogyne kerulne, a keresetenek egy reszet koltotte el. :)
# 2
Irigykedés nem volt a kérdésfeltevésben. De ha még is úgy gondolod kérlek idézd azt a részt.
Arra voltam kíváncsi hogy kb. milyen fizetés kell ahhoz hogy ezt szemrebbenés nélkül ki lehessen fizetni.
3-as, nagy tévedésben vagy: a cafeteria NEM A KERESETED - az egy olyan elem, ami adható, de nem kötelező. ugyanolyan, mint a jutalom - ha nem kapsz, így jártál .-(
Nagyon sok munkahelyen (állami és versenyszféra egyaránt) NINCS cafeteria egyáltalán.
Amúgy nem te voltál az, aki megsértődött, mert a munkáltató másik zsebbe akarta a juttatásodat adni, mint ahogy Te gondoltad/kérted,
Csak azért, mert már ott is elmondtam, hogy a cafeteria NEM a kereseted. max ki van bővítve vele, de pl. épp a 240 ezer ft az ADÓMENTESEN adható - tehát már csak ezért SEM a kereseted (mert az után adózol, ugyebár)
"Csak azért, mert már ott is elmondtam, hogy a cafeteria NEM a kereseted. max ki van bővítve vele, de pl. épp a 240 ezer ft az ADÓMENTESEN adható - tehát már csak ezért SEM a kereseted (mert az után adózol, ugyebár)"
Nem adozas szempontjabol mondtam keresetnek. Es egyaltalan nem ajandekba adja a munkaltatod, hanem a munkadert cserebe, hogy tovabbra is neki dolgozz, hogy versenykepes maradjon az osszkereseted. Nem veletlenszeruen osztogatjak, ez nekik koltseg. Es ha elkoltod egy valamire , masra mar nem koltheted el, mar csak ezert is butasag a nem kerul egy filleredbe allitasod.
Igen, csak a gazdagok. Regebben tobbszor voltam en is, de miota igy elszalltak az araik, mashova jarunk. Van eleg wellneshotel az orszagban.
Megelozendo a tovabbi kerdeseket, netto 1M felett van a csalad bevetele havonta, megis dragallom egy hosszu hetvegeert a 250-300e forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!