Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ez megengedett vagy ebben az...

Ez megengedett vagy ebben az esetben is ki kell fizetni mindent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos arról lenne szó, hogy a szállás.hu-n keresztül foglaltam le egy helynél. Jelenleg május 27-31-ig (5 napra és 4 éjszakára) 1 főre. Ez azért jó, mert így jóval nagyobb kedvezményt adtak és sokkal olcsóbb, majdnem felannyi emiatt a 3=4 éjszakás kedvezmény csomag miatt.

Viszont úgy néz ki ott kellene maradnom 31-e estére is. Így mivel nem akartam törölni az előző foglalást és kedvezményt, ugyanoda mindennel arra a szobára befoglaltam még egy éjszakát tehát május 31-június 1-re.

Ilyet lehet vagy az egész hetit tehát a mindenféle kedvezmény nélküli összeget kell kifizetnem így is úgy is? (úgy 45.000kb.), kedvezménnyel pedig (35.000).

Járt már valaki így?

Köszönöm szépen előre is a segítséget!

2019. máj. 2. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Már megcsináltad nem? Lefoglaltad külön foglalásként azt az egy napot. Kaptál visszaigazolást, benne vannak az árak. Szerintem nem kérdés.
2019. máj. 2. 13:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de pont emiatt kérdezném, hogy mivel ugyanaz az ember, ugyanoda foglal és nem egyben pedig úgy is lehet, mint szállásadó gondolom neki sem mindegy a pénz, csak nyilván nem az a lényeg neki, hogy olcsóbban jöjjön ki a foglaló.
2019. máj. 2. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked azt kell fizetni, ahogy megkaptad a visszaigazolásban. Nem változtathatja meg ott a helyszínen az árat.

Egyébként nemcsak úgy lehet, hogy törlöd a foglalást és újra foglalod, hanem az időpontot is lehet változtatni, legalábbis bookingon pont most csináltam így egyet. Megmaradt az eredeti ár és csak a plusz 1 nap ára jött hozzá.

2019. máj. 2. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Altalaban nem szokott dragabb lenni az egysegar, ha valamibol tobbet vasarolsz/foglalsz, inkabb forditva. :D

De en a helyedben a jovoben nem a szallas.hu-n foglalnek, hanem felhivnam a helyet es telefonon erdeklodnek az epp aktualisan elerheto kedvezmenyekrol, sokszor alapbol olcsobb, mert nem kell megfizetned a szallas.hu jutalekat, de meg extra kedvezmenyt is ki lehet alkudni.

2019. máj. 2. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tényleg sokat segítettek! 😊

Ez valóban igaz, hogy nem változtathatja meg. Igen, csak booking. com on keresztül jóval drágább lett volna ugyanaz a hely és szép kártyával fizetnék, ha már csak az van. Viszont valahogy a szállás.hu nem engedte csak a dátumot módosítani.

Mindemesetre legközelebb alaposabb leszek, csak gyorsan jött utazás elé nézek. Köszönöm szépen még egyszer!

2019. máj. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!