Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Bookingon szeretnék szállást...

Bookingon szeretnék szállást foglalni. Milyen bankkártya kell ehhez?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy sima OTP-s kártyám van, nem dombornyomott. Jól sejtem, hogy ez nem jó hozzá? A szállás külföldön lenne.

2018. nov. 11. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Bármilyen jó, de sok helyen, már nem is kell megadni a kártyaadatokat.
2018. nov. 11. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Foglaláskor feldobja a használható kártya típusokat. Soha nem ajánlotta fel/fogadta még el az OTP-s kartyát, sőt kártya nélkül sem tudtam soha foglalni. Mindig ugyan azt a 3 kártya típust adja meg.
2018. nov. 11. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha átatalásos akkor gondolom jó lesz. De alapból feldobja, ha fizetni szeretnél. Van, hogy egy lekötött összeg a bankon keresztül. Olyanon ia voltunk, ahová bankkártya sem volt szükséges.
2018. nov. 11. 23:16
 4/5 anonim válasza:
68%

OTP-nek csak 1 sajátkáryája van ami a Junior START. Ezt intenretes vásárlásra nem használhatod.

Ha van CVC szám a hátoldalán akkor mindenbizonnyal működni fog.

2018. nov. 12. 00:44
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Szinte biztos, hogy működni fog a kártya.

A "sima OTP-s kártya" gondolom MasterCard, Visa vagy Maestro, ha jól sejtem ezekről írt az egyik korábbi válaszoló.

Mi foglaltunk már olyan szálláson, ami csak hitelkártyát fogadott el, debitkártyát nem, de én nem ezt tapasztaltam általánosnak.

Az, hogy kell-e kártya szimplán attól függ, hogy hova, és milyen típusú szállásra mész. Én elég sokat foglaltam már kártya nélkül is. (Olcsóbb, és általában külföldi szállásokat.)

2018. nov. 12. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!