Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Booking.com-on, ha foglaláskor...

Booking.com-on, ha foglaláskor nem adtam bankkártya adatokat akkor a szállás lemondásakor letudják vonni az összeget a kártyámról?

Figyelt kérdés
A lemondásnál az volt feltüntetve, hogy 175 euróba kerül. Foglalásnál nem kellett megadnom bankkártya adatokat, a foglalást letudtam mondani. Utólag behajtják rajtam a pénzt?
2017. okt. 3. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A bankkártya adatokat egyszer, regisztrációkor kell megadni, utána csak módosítasz, ha valami változik. Szóval levonhatják.
2017. okt. 3. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kifelejtetted(!), hogy a Booking által megjelölt határidőnap előtt mondtad vissza, avagy már csak akkor amikor -mindenképpen- fizetned kellett volna?!
2017. okt. 3. 19:01
 3/4 A kérdező kommentje:

"A bankkártya adatokat egyszer, regisztrációkor kell megadni, utána csak módosítasz, ha valami változik. Szóval levonhatják."

Nem értem az összefüggést. Az, hogy Bookingra regisztrálok egy bankkártyával még nem jelenti azt, hogy a szállásadó hozzáfér a kártyaadataimhoz.

2017. okt. 4. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Indíthat inkasszót a feltételeknek megfelelően a booking.com-on keresztül. Jellemzően az utazás előtti napon zárolják a pénzt, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Lemondáskor nem tudom, mi van, még nem volt ilyen ügyem.
2017. okt. 4. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!