Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Áprilisba szeretnénk párommal...

Áprilisba szeretnénk párommal nyaralni menni, de nem tudjuk még hova. Tudnátok tippeket adni esetleg?

Figyelt kérdés

Az elképzeléseink:

Pihenés céljából mennék, de leginkább olyan helyre 2019. áprilisában ahol már akkor 30 fok körüli vagy több a hőmérséklet, tenger közelben van és ami normális vagy viszonylag olcsó áron elérhető.

Nézegettem:

- Kanári szigetek

- Egyiptom (Hurghada)

- Tunézia

2018. nov. 1. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ott van a kérdésben a válaszod: hát menjetek Áprilisba!
2018. nov. 1. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Áprilisban a Kanári szigeteken még nem lehet fürödni, ha ez nem zavar

Egyiptomban mostanában nem túl jó a közbiztonság, én biztos nem mennék, Tunézia ugyanez

Inkább Zöldfoki szigetek, ott már rendesen meleg van, vagy a Karibi térrségben valahová

2018. nov. 1. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha olcsón fogtok ki jegyet akkor Hurghada. De ha 100k környékén van csak akkor inkább a Zöldfoki szigetek, vagy Thaiföld.
2018. nov. 1. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én április végén voltam idén Máltán nyaralni, gyönyörű idő volt, nyárias, simán lehetett fürdeni, strandolni. Gyönyörű és tiszta a víz, vannak szuper partszakaszok, ahol van strand, meg olyan is, ahol nincs. Szépek a történelmi városok, érdemes átmenni komppal a környező szigetekre is. Nekünk nagyon tetszett, és közvetlen repülőjárat van, nagyon gyorsan oda lehet jutni. Az egész sziget nem nagy, néhány nap alatt mindent meg lehet nézni, és közben pihenni is jut idő.
2018. nov. 2. 12:22
 5/8 anonim válasza:
100%

Szia!

Amelyeket tiszta szívből tudok javasolni:

Egyiptom: áprilisban már 28-30 fok is van, a közbiztonsággal nincs gond de érdemes utazási irodával menni inkább.Április végén, sőt még májusban is kedvezőbb árú lehetőségeket találhatsz.

Marokkó: április végén már 28 fok körül van az időjárás,természetesen attól is függ melyik részére mész.Saját szervezésű utakat ajánlanék,mert nagyon jó össze lehet hozni és szuper áron.Bár itt szerintem a tenger még hidegebb.

Eilat(Izrael):

Saját szervezéssel már nagyon jó áron kifoghatsz repjegyeket is, de természetesen utazási irodák kínálatai is nagyon jók.

Az időjárás Egyiptomhoz hasonló,1-2 fokkal lehet hűvösebb. Nagyon szép,rengeteg turista látogatja.Jól lehet búvárkodni.

Ezeken a helyeken pedig tudsz keresgélni az olcsó repjegyek után facebookon:

utazómajom,utazókalóz,Trippo,Travelfree stb...

Remélem tudtam segíteni!Szép napot!

2018. nov. 3. 12:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Még Indonézia ajánlható az Egyenlítő környékén mindig nyár van tudod
2018. nov. 6. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah csak tudod van olyan hogy esős évszak amikor kvázi folymaatosan zuhog. Meg egy jegy oda 5-10-szer annyi mint a fenti célpontokra.

2018. nov. 7. 08:02
 8/8 anonim válasza:
Annyit hozzáfűznék még az 5ös válaszához, hogyha nem csak a repjegyet szempontjából fontos az olcsóság, hanem amúgy az országon belül is, akkor izraelt ebből a szempontból nem ajánlom. Gyönyörű hely, rengeteg lehetőség, én imádom, de piszok drága.
2018. nov. 18. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!