Áprilisba szeretnénk párommal nyaralni menni, de nem tudjuk még hova. Tudnátok tippeket adni esetleg?
Az elképzeléseink:
Pihenés céljából mennék, de leginkább olyan helyre 2019. áprilisában ahol már akkor 30 fok körüli vagy több a hőmérséklet, tenger közelben van és ami normális vagy viszonylag olcsó áron elérhető.
Nézegettem:
- Kanári szigetek
- Egyiptom (Hurghada)
- Tunézia
Áprilisban a Kanári szigeteken még nem lehet fürödni, ha ez nem zavar
Egyiptomban mostanában nem túl jó a közbiztonság, én biztos nem mennék, Tunézia ugyanez
Inkább Zöldfoki szigetek, ott már rendesen meleg van, vagy a Karibi térrségben valahová
Szia!
Amelyeket tiszta szívből tudok javasolni:
Egyiptom: áprilisban már 28-30 fok is van, a közbiztonsággal nincs gond de érdemes utazási irodával menni inkább.Április végén, sőt még májusban is kedvezőbb árú lehetőségeket találhatsz.
Marokkó: április végén már 28 fok körül van az időjárás,természetesen attól is függ melyik részére mész.Saját szervezésű utakat ajánlanék,mert nagyon jó össze lehet hozni és szuper áron.Bár itt szerintem a tenger még hidegebb.
Eilat(Izrael):
Saját szervezéssel már nagyon jó áron kifoghatsz repjegyeket is, de természetesen utazási irodák kínálatai is nagyon jók.
Az időjárás Egyiptomhoz hasonló,1-2 fokkal lehet hűvösebb. Nagyon szép,rengeteg turista látogatja.Jól lehet búvárkodni.
Ezeken a helyeken pedig tudsz keresgélni az olcsó repjegyek után facebookon:
utazómajom,utazókalóz,Trippo,Travelfree stb...
Remélem tudtam segíteni!Szép napot!
Jah csak tudod van olyan hogy esős évszak amikor kvázi folymaatosan zuhog. Meg egy jegy oda 5-10-szer annyi mint a fenti célpontokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!