Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Megoldható lenne hogy egy...

Megoldható lenne hogy egy igazán fontos "barátom" feljöjjön a hotelszobába?

Figyelt kérdés
Nos kecskeméti vagyok, és Tuttlingenbe mennék egy számomra fontos lány "barátomhoz" és én hotelbe mennék, mert a szülei szigorúak. Nos az a kérdésem, hogy 3 napra mennék, ezért 3 éjszaka egy ágyas szoba egy főre mennék hotelbe, hogy napközbe feljöhet a szobába? Nem alszik ott, mert nem engednék a szülei, ha engednék, akkor nem is hotelba mentem volna. Nos akkor napközben szabad vendégeket fogadni? Német hotelről van szó, nem magyar. 3*-os.

2018. okt. 22. 03:51
 1/9 anonim válasza:
68%
Felhívod a hotelt és megkérdezed.
2018. okt. 22. 04:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Napközben általában megengedett be nem jelentkezett vendégek fogadása, de azért illik jelezni a recepción.
2018. okt. 22. 06:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze mindenféleképp, hiszen én is vendég vagyok :) Köszi :) Viszont megnéztem, ha nem engednék, akkor max arra a 3 napra a +1 személy 8000Ft-tal több szóval.. Az már nem oszt/szoroz.
2018. okt. 22. 06:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Airbnb lakásra esetleg nem gondoltál?

Amúgy hotelfüggő, nagyobb hotel (bár nem illik) észre sem veszi az ismeretlen arcot, ahol több száz szoba van.

Btw melyik városba fogsz repülni Budapestről mert nem Tuttlingenbe, az biztos. :)

2018. okt. 22. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Kiveszel egy kétágyas szobát és kész.

Ki-be akarod csempészni 3 napon keresztül??

2018. okt. 22. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A szülők azt hiszik, hogy csak éjjel lehet dugni?
2018. okt. 22. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Észre sem fogja venni a recepciós. Amikor bementek köszöntök egyet neki és teljes természetességgel felsétáltok.
2018. okt. 22. 14:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Igen, nem Tuttlingenbe repülök, Stuttgart-ba szól a repülőút, onnan vonattal egy 1,5 óra Tuttlingen. De mindenféleképp ott kell szállás :D Illetve mi az az Airbnb lakás? Még nem is hallottam erről.
2018. okt. 22. 18:32
 9/9 A kérdező kommentje:
6-os jogos, mondasz valamit :D
2018. okt. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!