Booking.com-on hogyan lehet fizetni?
Lefoglaltunk egy szállást aminek hamarosan lejár a fizetési határideje. Most próbálnám valahogy kifizetni, de sehol nem találok ilyen fült a honlapon...
Hogyan tudnám kifizetni a szállást?
Megadtad a bankkártyád adatait, le fogják vonni, nem kell semmit csinálnod.
De van olyan is, hogy csak a helyszínen kell fizetni.
Változó.
Hát ez érdekes, mert nem adtam meg a bankkártya adataim és most kaptam egy emailt, amiben csakúgy mellékesen oda van írva, hogy majd a szálláson fizetek. De amúgy meg van egy július 31-es határidő...
Mindegy ezt jó, hogy írtátok, akkor megadom a bankkártya adataim, bár ez is elég érdekes, honnan tudjam, hogy mikor fogják levonni? Meg hát nem is kérték a bankszámlaszámom...
Ja és a foglalás adataihoz ez van írva:
"Mi begyűjtjük a foglalás árát, így érkezéskor nem kell a fizetéssel vesződnie. Csak érezze jól magát!"
Az emailbe meg ez áll:
"A szálláson fizet
Ezek a díjak vagy helyi adók, vagy a szállás által beállított díjak, melyeket nem fizethet online, mert a végösszeg a vendégek számától függhet."
Najó, lehet kezdem kapisgálni (vagy mégse)
A július 31-i határidő a levonás napja lenne?
Bár még mindig nem értem mit kellene a szálláson fizetnem, mert az email szerint benne van az áfa, ifa-szerűségről meg külön nem írnak (külföldi foglalás)
Nem tudom hogy hogy foglaltál, a bankkártya adatai nélkül még nekem soha nem sikerült, pedig foglaltam már párszor.
Azt se vedd készpénznek amit írnak, legyen nálad kp., euró, és bankkártya is.
Mert volt már olyan hogy írták hogy a helyszínen lehet bankkártyával fizetni, de a valóságban csak kp-t fogadtak el, és csak eurót horvátországban.
Tehát csak fenntartásokkal fogadd az információkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!