Horvátországban nyaralt már valaki kempingben?
Figyelt kérdés
Megosztaná a tapasztalatait? Esetleg tudnátok ajánlani kempinget? Minél olcsóbban szeretnénk letudni a szállást :)2018. jún. 15. 09:04
11/15 A kérdező kommentje:
Igen a kabocakat ismerem, voltam már többször Horvátországban, csak kempingben még nem, és aggódtam hogy, esetleg pók meg bogárugyileg rosszabb a helyzet mint itthon :D köszönöm a válaszokat!! :)
2018. jún. 15. 18:37
12/15 anonim válasza:
Mi az hogy sátorban meleg van? Nem ott üldögél az ember egész nap, hanem a tengerparton. A sátorban csak aludni szoktunk. A legkisebb hangya sem tud bemászni, úgy be lehet cipzározni a hálófülkét. Ajánlom Rab sziget, Lopar San Marino kemping, vagy Krk szigeten Baska.
13/15 anonim válasza:
Érdemes utolsó pillanatban nézegetni az apartmanokat, én tavaly szlovéniában 27000 ft-ért vettem ki egy hétre egy apartmant, ennyiből egy kemping sem jönne ki szerintem..
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Hol érdemes apartmanokat nézni?
2018. jún. 16. 09:32
15/15 anonim válasza:
Én a bookingon találtam.
Persze a szezonban nem sok az esély, de az aktuális idő elött pár nappal van hogy leviszik az árat ha nincs bérlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!