Olcsó és jó szállást nagycsaládnak Horvátországban?
Figyelt kérdés
Augusztus első hetében szeretnénk elmenni 7 tagú családdal nyaralni Horvátországba, és szeretnék keresni valami olcsó de szép helyet közel a tengerhez.
Kemping is lehet, én személy szerint ezt jobban szeretem :) csak azzal ugye sok a macera, bár szerintem megéri : )
Azért kérdezem itt, mert azért biztos sokan voltak már és tudnak tapasztalatot mondani mi mennyire jó árban stb.
Köszönöm előre is! :)
2018. jún. 8. 13:37
1/3 anonim válasza:
Első körben Booking.com
Makarska nagyon szép,de ilyen nincs,hogy olcsó és jó és közel is legyen a tengerhez.
Mindennek ára van szezonban egy sima apartman is legalább 6000Ft/fő.
2/3 anonim válasza:
Bookingot felejtsd el, Airbnb jobb, de oda sokan gyereket nem engednek - hálisten :D
3/3 anonim válasza:
Tehát a kívánságlista:
-Horvátország,
-tengerközeli,
-jó szállást,
-7 személyre,
-szép helyen,
-augusztusban,
-és mindezt olcsón.
Másvalami kívánság esetleg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!