Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Saint-Petersburg hotel Szentpé...

Saint-Petersburg hotel Szentpéterváron milyen?

Figyelt kérdés
2018. márc. 7. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
7,7-es értékelése van Bookingon , én alaposan meggondolnám, nem éri-e meg egy jobb helyre menni valamivel több pènzért. Olvasd végig a kommenteket ès döntsd el, az ott felvázolt problémák neked mennyire jelentősek. Lehet, hogy zajos volt mondjuk a hely és melletted ágyüt lehet dörgetni, akkor is jól alszol. De lehet érzékeny a gyomrod és mondjuk hideg a rántotta reggel, akkor meggondolandó... (ezek nem a konkrét értékelésekből szedett állítások, ezeket magam kreáltam)
2018. márc. 7. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

En szeretem mindig megnezni a fotokat a kivalasztott hotelrol, mert ugye egy kep mindig tobbet mond mit egy szubjektiv vendeg ertekelese.

Itt van vagy 900 foto:

[link]

5 csillagbol 4.5 van ennek a hotelnek, az azert nem rossz :)

2018. márc. 7. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Eddig ahol néztem nagyon szépen berendezett igényes tiszta szobák voltak, hát most kicsit jó néhány kép elbizonytalanított. Ahol eddig olvastam értékelést ott leginkàbb a felújításra panaszkodtak, a szobákat nagyon nem említették. Hát remélem nekünk is majd szép szobàk fognak jutni mire odaérünk. Köszönöm a válaszokat, esetleg ha van személyes tapasztalat az is jöhet még
2018. márc. 7. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak eppen sok helyen nem azokaya szobakat adjak, mint a kepeken van. Ha rakerdezel, hat sorry, azok “mas kategoriak, mas arakkal”.
2018. márc. 17. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!