Ha foglalok egy 1 ágyas szobát 2főre és az legyen 5000ft akkor fejenkent 5k vagy csak siman 5k?
Gondok vannak a matematikával? 1 db 1 ágyas szobába, csak 1 fő lehet.
Tehát vagy 2 db 1 ágyas szobát foglalsz, vagy 1 kétágyast.
De felőlem foglalhatsz 2 szobás ágyat is. :D
A sok panelproli láthatóan nem tudja, hogy jónéhány hotel több embert is beenged egy szobába, mint ahány ágy van, az, hogy a többlet hol alszik már egyéni szocproléma.
Tehát ha csak külön nem kötik ki, hogy fejenként 5000Ft, akkor jellemzően a szobáért fizetsz.
" panelproli láthatóan nem tudja, hogy jónéhány hotel több embert is beenged egy szobába, mint ahány ágy van"
Átadom uraságának azokat a hoteleket. :D
Bár nincs a szótáramban a panelproli szó (nem értem mit jelent).
Talán, ha egy szálláskereső oldalra menne a kérdező, akkor egyértelmű választ kapna!
Szokásosan Ft/éjszaka/fő formátumban adják meg. A franciaágy fizikailag hiába egy, két ágynak számít.
Az 1 szoba/1 ágy/2 fő inkább a szürke-, illetve a feketegazdaságra jellemző. Szobáztatásnak hívják és inkább óradíja van.
"sok panelproli láthatóan nem tudja, hogy jónéhány hotel több embert is beenged egy szobába, mint ahány ágy van"
Ja, biztos én vagyok a proli, hogy nem sóherkedek ilyeneken... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!