Te tudod már hogy idén mikor és hova mész nyaralni? Mikor fixáltad le?
Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 23:45
1/9 anonim válasza:
Tudom.
1 hét múlva megyek 15 napra Thaiföldre. Ezt még tavaly júliusban fixáltam le.
Júliusban megyek 10 napra haza Magyarországra.
Novemberben megyek 12 napra Egyiptomba.
2/9 anonim válasza:
tavaly szeptemberben fixáltam le egy dél afrika-botswana-szfáziföldet.ezekből most jöttem meg nemrég, és nyár végén portugália és spanyolország a cél, de még nincs lefixálva.
3/9 anonim válasza:
Májusban Németország, szállás már van, 2 hónapja, repjegyet most fogok venni.
Szeretnék még elutazni Grúziába is, de semmit nem intéztem még. Majd ha jobban tudom mikor tudok elmenni szabira, akkor lefoglalom a repjegyet és a szállást.
4/9 Kései Sirató válasza:
Szlovákiába, a Magas-Tátrába június végén - a múlt héten kértem árajánlatot a szállodától.
Visegrádra pedig júliusban megyünk, de még nem foglaltunk semmit.
Nyár végére tervezünk Horvátországba menni , de még azt se foglaljuk le, ráér még.
5/9 anonim válasza:
Júniusban 2 hétre az USA-ba. Januárban foglaltam le mindent.
6/9 anonim válasza:
Most voltam La Palmán a Kanári szigeteken három hétig. Augusztusban még megyek de nem tudom hova. Lehet hogy a nagy forróságban inkább északnak veszem az irányt.
7/9 anonim válasza:
Júliusban megyünk a bolgár tengerpartra, a héten foglaltuk a szállást. Belföldi utakat nem szoktunk ennyire előre lefoglalni.
8/9 anonim válasza:
Júniusban szintén 2 hét USA, ugyanúgy januárban foglalva. Később pedig egy volt szovjet tagköztársaság a cél, az még nincs lefoglalva.
9/9 anonim válasza:
Sehova, de legalabb azt mar teg lefixaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!