Katalin02 kérdése:
Horváth országba homokos tengerparta utaznánk de csak olyan helyre ahol magyarul is beszélnek valaki volt ilyen szálláson?
Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 18:15
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszadónak megnézem.
Aki érti miért akarom hogy értsenek érti aki nem nem.
2017. jan. 23. 19:22
12/24 A kérdező kommentje:
Persze meg még a wc re is kísérjen ki hogy ..... kicsit elkanyarodtunk a témától
2017. jan. 23. 19:23
13/24 anonim válasza:
németül is beszélnek sokan, nem kell emiatt aggódni
14/24 anonim válasza:
Ne erts felre, nem kotekedni akarok, csak nem ertem a logikat ebben. Tehat nem beszelsz angolul, ezert a szallasado beszeljen magyarul, hogyha kell akkor tudjon adni informaciot veszhelyzetben. Az oke, csak te mit fogsz csinalni veszhelyzetben az infoval, amit nem leszel kepes tovabbadni, hiszen ezert kerestel magyar szallast, ugye... Tehat, teljesen feleslegesen bonyolitod a sajat eletedet.
15/24 anonim válasza:
Én ezt meg tudtam kérdezni Albániában is... én nem beszélek albánul, a szállásadó nem beszélt magyarul.
Olyan kevés Horvátországban a homokos part, hogy relatíve minimális az esély, hogy ott legyen magyarul beszélő szállás adó. Jó kutatómunka lesz megtalálni :)
16/24 anonim válasza:
Magyarnyelvű concierge szolgálatot szeretnél két kölökkel, homokos tengerparttal, egy adriai apartmanos nyaralás áráért. Nem fog menni. Ilyen igényekre van kitalálva a Balaton. A gyerek sem szenved 12 óráig a kocsiban, magyarul is tud mindenki. Mire a nagyobbik lesz akkora, hogy megtanul pötyögni angolul, akkor lehet menni külföldiába.
17/24 anonim válasza:
Két kisgyerekkel nehéz boldogulni ha nem beszélsz nyelveket. A szállás egy dolog, de beszéljen mindenki magyarul? Mi van ha elveszik a gyerek? A rendőr is magyar legyen? Vagy ha pisilnie kell és bementek valahová? Esetleg ha orvoshoz kell menni? Tanuljatok meg kicsit angolul.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm van rendőröm személyes. Nem taluk meg angolul minek. Balcsi unalmas és drága de köszi már kaptam cìmet értelmes embertől tehát nem kell tovább kersgetnem!
2017. jan. 24. 18:06
19/24 anonim válasza:
Nem kell aggódnod! Ha egy kicsit beszélsz németül akkor a legtöbb helyen nem lesz gondod ilyesmivel! Ezen nem kell idegeskedned!
Magára a kérdésre viszont sajnos nem tudom a választ, de remélem találsz egy jó helyet! Jó pihenést! :)
20/24 anonim válasza:
> Köszönöm van rendőröm személyes.
Ez és az egész kérdezz-felelek erősen arra utal, hogy ideje lenne átgondolnod, hogy a világ vajon körülötted forog-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!