Ilyenkor mi van szállásfoglalásnál?
A jóindulatú szállásadók azt feltételezik, hogy normális emberek foglalnak majd náluk szobát.
Sajnos sokszor csak felelőtlen hülyegyerekek szórakoznak ezzel is.
az a helyzet, hogy a mai vilagban mar nem lehet csak ugy kitalalt bankkartya szamokat beirkalni
nalam nagyon sokszor elofordult, hogy 1-2 szamot elirtam, vagy a lejarati datumot felcsereltem amikor foglalast inteztem es rosszul gepeltem be az oldalra az adatokat, es az oldal ezt eszreveszi, es ilyenkor feljon egy ablak, hogy adjal meg valos adatokat
persze Blaha Lujza neven lefoglalhatod a szobat, de a kartyaszamnak valosnak kell lennie....probald ki, probalj lefoglalni egy szobat es direkt cserelj fel nehany szamot a kartyan amikor beirod az adatokat es meglatod ;)
Utolsó : tud generálni valósnak tűnő kártyaszámot, nem nagy ügy. A lejárati dátum lehet random is, azt akkor nem nézi a rendszer.
A baj akkor van ha a szállás elkéri a foglaláskor használt kártyát, ellenőrzés céljából. Vagy olyan is lehet, hogy foglalás után beterhel egy kicsi összeget a szállás, aztán fel is oldja, hogy tesztelje a kártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!