Booking.com-on foglaltam szállást, más hitelkártyájával. Ilyenkor hogyan tovább?
2 hete foglaltam, akkor siettem- kevés szabad szoba volt, én meg rohantam a buszra, így kapkodva történt a foglalás - és elfelejtettem jelezni, hogy nem az én hitelkártya számom adtam meg. Ezt utólag hogy tudom korrigálni?
Továbbá a hitelkártyán valószínűleg nem lesz keret utazás előtt. Ez mennyire gond, ha készpénzes fizetést jelöltem meg? Azt írja a szállás oldala, hogy előleget nem kell fizetni. plusz a foglalási visszaigazolásban van egy ilyen is:
"Fizetés
Foglalását a hitelkártyaszám megadásával biztosította.
A fizetés a tartózkodás alatt a szálláshelyen esedékes, kivéve, ha a szálláshely és a szoba szabályzata erről másképp nem rendelkezik.
Felhívjuk figyelmét, hogy hitelkártyája még érkezése előtt előzetes zárolásra kerülhet. Erre kizárólag biztonsági letétként van szükség."
Sose foglaltam még - sőt, szállodában se jártam soha - így nem értek ezekhez a dolgokhoz.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem semmi teendő, odamész és kifizeted ahogy akarod.
Ha nagyon aggódsz, keresd fel magát a szállodát és mondd el nekik, hogy ott szeretnél kpben fizetni.
Köszönöm a válaszokat!
Remélem nem lesz gond vele, nem akarok Japánban szállás nélkül maradni... Esetleg, ha írok a szállodának, az megoldás lehet? Ha igen, akkor utazás előtt mennyivel írjak?
szallodaban dolgozom, nalunk ugy van, hogy erkezes elott 1 nappal zaroljuk a kartyan az első ej arat. Ha nincs rajta fedezet és a vendég nem jön, akkor erkezes napjan 18:00 utan kiadhatjuk.
Mas szallodak lehet, hogy a teljes összeget zaroljak a kartyan, vagy nem 1 nappal elotte, hanem 3 v akar egy hettel is.
Mindenkepp adj meg egy olyan kartyaszamot, amin van fedezet.
Nincs para; irj egy rovid emailt a szallodanak (gondolom nem akarod Japant hivogatni), hogy xy foglalasi szammal van szoba a nevedre, zq kartyaszammal, kerem a kartyaszamot valtoztassak meg az alabbira:.....
(ha nem megy az angol, szolj)
Fonokomnek allandoan foglalok szobakat. Volt olyan is, hogy tok mas ember kartyajaval, es a fonok a kicsekkolasnal KPben fizetett, ezzel nincs gond, csak azzal, ha tenyleg nincs fedezet a kartyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!