Vissza fogom kapni a pénzemet?
Figyelt kérdés
A bookin.hu-n foglaltam szállást, és zárolták a hitelkártyámon a fizetendő összeget. Csakhogy a szálláson már kiegyenlítettük a számlát készpénzben. Mikor oldják fel a zárolást? Futkosni kell a saját pénzem után? Egyáltalán visszakapom?! Nekem nem kis pénz, ugyanis több ember szállásának az ára az én pénzemből, zárolva.2016. máj. 30. 11:35
1/6 anonim válasza:
Van az általad kérdezett cégnek ügyfélszolgálata. Leggyorsabban úgy oldhatod meg a problémádat, ha hozzájuk fordulsz.
Emailt is írhatsz nekik, viszonylag gyorsan válaszolnak.
2/6 anonim válasza:
Egy idő után (általában 30 nap) automatikusan törlődik a zárolás, ha nem érkezik hozzá terhelés, de ha felveszed velük a kapcsolatot, akkor lehet gyorsabban is tudják törölni.
3/6 anonim válasza:
Ha helyben fizettél, legkésőbb 30 napon belül feloldják a zárolást természetesen. Ha ez mégsem történne meg, vedd fel a kapcsolatot a hotellel.
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, pár nap után oldották a zárolást.
5/6 anonim válasza:
Ha zárolták az összeget, akkor minek fizetted ki helyben is?
6/6 anonim válasza:
Néha két hétig is eltart, vagy tovább, mire feloldják, hiába oldotta fel a szálloda a zárolást. A zárolással nincs gond, maximum ha elfogy a hitelkeret, akkor kellemetlen. Nem tudom, mekkora a kereted. A zárolt pénzre nem szednek kamatot. Az a lényeg, hogy ne könyveljék le, ha esetleg lekönyvelnék, akkor viszont a saját számlavezető bankodnál kell reklamálni, ahol a hitelkártyát kibocsátották, és ők visszaszedik a pénzedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!