Shiraz hotelbe mennyire érdemes kisgyerekekkel menni?
Nagyon sok jót (csak jót) olvastam erről az egerszalóki szállodáról, viszont a honlapon semmi említést nem tesznek gyerekprogramokról, gyerekmedencéről...Ez inkább pároknak való hely? Ugyanakkor találtam most egy egész kedvező ajánlatot, és kiemelték hogy 6 éven aluliaknak ingyenes, ha annyira nem akarnának ott gyerekeket látni akkor gondolom, nem tennék ingyenessé számukra a tartózkodást. Van egyáltalán konkrét gyerekmedence, vagy csak egy nagy élménymedence ami fokozatosan mélyül? A honlapon semmi nincs ezzel kapcsolatban (vagy rosszul kerestem...). Köszönöm, ha valaki válaszol...
Ui: a gyerekek 1 és 5 évesek.
Beleolvasgattam pár linkbe ami a hotelről ír. Szinte mindenhol azt írják, hogy
"1100 éjszaka hangulat"
"párok szállodája"...
Így olvasgatva nem igazán olyan hotel ahol pici gyerekekkel érdemes menni.
Szia!
Ha így kuponos oldalakat nézel, akkor nézd megy Egerben az Eger&Parkot. Náluk is van most kupon szeptemberig. Ott van gyerekmedence (teteje nyitható), játszószoba. Igaz, hogy a nagyra fizetni kellene, de szerintem nem vészes.
Van gyerekmedence, benti, az tényleg jo 1 évesnek is, mert alig 20 cm. Azon kívül csak 2 élmény medence van benn.
Kint van egy hideg sima medence es egy melegebb élmény, azok mélyebbek, de az egyik oldalán pici a víz, de oda szoktak feküdni a jacuzzi miatt. A kertben van trambulin, homokozó.
Elvan ott a gyerek, de nem kimondottan az a gyerekparadicsom, mi csak egy 6 évessel voltunk ott, 2 picivel biztos inkább máshova mennek.
Ez a hotel a párok oázisa. Ide párok járnak. Ez egy felnőtteknek épült hotel felnőtt játékoknak. Szerintem senki sem örülne neki, ha odavinnéd a gyerekedet.
Amúgy a társhotele a Bambara kifejezetten gyerekeseknek van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!