Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hogyan kell szállással együtt...

Hogyan kell szállással együtt taxit rendelni?

Figyelt kérdés

Júliusban utazok Új-Zélandra, és a hosszú út miatt megpihennék valahol egy-két napig. Azt, hogy a reptéren várjon a taxis (nevemmel egy táblán) és egyenesen a szállodához vigyen (két nap múlva pedig vissza a reptérre)- ezt ki intézi, hol rendeljem meg ?

Talán szállásfoglaló oldalakon van ilyen opció ?

#taxirendelés #szálással
2016. ápr. 30. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Tapasztalataim alapjan a legutolso irkutszki repter elott is egy halomnyi taxi fog varni, szoval kb. kisetalsz es ott lesznek elotted, meg valogathatsz is. Visszafele pedig tavozaskor szolsz a hotelben hogy pl. 10-re taxit szeretnel. Es akkor hivnak neked. Nem kell ezt tulbonyolitani.
2016. ápr. 30. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Na, elkuldte elobb. Szoval, felesleges is lenne ilyen opcio, mert viccesen fogalmazva repteren egy kovet nem tudsz eldobni ugy hogy ne egy taxit talaljon el:). A hotel recepciosa pedig erre van hogy ilyen igenyeket is teljesitsenek, mint a taxi hivas.
2016. ápr. 30. 20:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, félreérthető voltam. Tudom. hogy a reptereken hemzsegnek a taxisok, de engem azok érdekelnek, akik szerződésben állnak a szállodával, vagy esetleg utazási egy irodával.

Nem mindegy pl. hogy egy idegen országban (ahol azonnal kitűnik, hogy nem vagy odavaló) palimadárnak néz a helybeli "firkás" taxis és igyekszik megvágni sok mindennek (pl. körbe-körbe fuvaroz és hosszítja az utat - mint ahogy igen gyakran tapasztaltam Törökországtól távol-keletig sok helyen) - vagy a taxis kénytelen téged elvinni gyorsan és bérmentve, hiszen az ár már előre ki van fizetve és reklamáció esetén az iparengedélyét kockáztatja).

2016. ápr. 30. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
a hotelnak irj, biztos van naluk transzfer szolgaltatas. ha meno hotelba mesz akkor a transzfer ara is hasonlo lesz.
2016. ápr. 30. 22:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Auckland? Én ajánlom ezt a taxitársaságot. [link] Azonkívül szokj hozzá hogy nem valami barbár földre látogatsz (mint pl. New York) hanem Új-Zéland, szerintem az egész országban nem találsz egy svindlis taxist...
2016. ápr. 30. 23:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kéred, a szálloda intéz transzfert.
2016. máj. 1. 18:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. máj. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!