Ezt főleg vidékiektől kérdezem:Ha egy utazó megkérdezne téged, hogy aludhatna-e az udvarodon (gyepen, nem törne össze semmi virágot vagy ilyesmit) Te megengednéd neki?
Engedném.
Szerintem nagyon fontos, hogy az ember ember, és emberséges tudjon maradni.
Persze hogy igen! :D
Turizmussal foglalkozunk és van pont erre megfelelő házunk, nagy kertel az ilyen vendégeknek, főleg kerékpárosok használják ezt a lehetőséget. Mások általában szobákat kérnek, és azt adunk :D
Elmúltak azok az idők!
(sajnos)
Már nem veszünk fel stopposokat, és SENKIT sem engedünk be az ingatlanunkba, semmilyen ürüggyel, akárminek is mondja magát, mert pl. nem szeretnénk bekerülni sértettként a TV híradóba!!
Az "utazónak" legyen annyi pénze, hogy tudja állni az utazása költségeit, vagy maradjon otthon.
De nézzük másik irányból is a kérdést:
Ha valakik sátorozni szeretnének a kertedben, azok használni szeretnék a WC-det, esetleg a zuhanyzódat, esetleg a konyhádat is, és gondolom, hogy a hűtődbe is betennék a romlandó kajájukat.
Akkor már akár aludhatnának a lakásban is. Nem??
Azután ne feledkezzünk meg arról, hogy kb. 500 Ft/fő/nap üdülőhelyi díjat is be kell fizetni utánuk majd a helyi önkormányzatnak.
Vagyis semmi sincsen ingyen.
Menjen csak szállodába
21:09
"Turizmussal foglalkozunk"
Na persze!
...és abból éltek, hogy ingyen adjátok ki a házat mag a kertet.
Ezt a NAV is elhiszi majd??!
Ki mondta hogy ingyen adjuk? :D
Ilyenről sem én sem a kérdező nem beszélt :P
El tudom képzelni, milyen okból kérdezték...
Attól függ, hogy engedném-e, hogy hogyan néznek ki, és hogyan beszélnek, viselkednek. Hogy mennyire olyanok, mint én magam vagyok.
Különben meg semmi pénzért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!