Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ezt főleg vidékiektől kérdezem...

Ezt főleg vidékiektől kérdezem:Ha egy utazó megkérdezne téged, hogy aludhatna-e az udvarodon (gyepen, nem törne össze semmi virágot vagy ilyesmit) Te megengednéd neki?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 12. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engedném.

Szerintem nagyon fontos, hogy az ember ember, és emberséges tudjon maradni.

2016. ápr. 13. 14:07
 12/16 anonim válasza:

Persze hogy igen! :D

Turizmussal foglalkozunk és van pont erre megfelelő házunk, nagy kertel az ilyen vendégeknek, főleg kerékpárosok használják ezt a lehetőséget. Mások általában szobákat kérnek, és azt adunk :D

2016. ápr. 13. 21:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Elmúltak azok az idők!

(sajnos)

Már nem veszünk fel stopposokat, és SENKIT sem engedünk be az ingatlanunkba, semmilyen ürüggyel, akárminek is mondja magát, mert pl. nem szeretnénk bekerülni sértettként a TV híradóba!!

Az "utazónak" legyen annyi pénze, hogy tudja állni az utazása költségeit, vagy maradjon otthon.

De nézzük másik irányból is a kérdést:

Ha valakik sátorozni szeretnének a kertedben, azok használni szeretnék a WC-det, esetleg a zuhanyzódat, esetleg a konyhádat is, és gondolom, hogy a hűtődbe is betennék a romlandó kajájukat.

Akkor már akár aludhatnának a lakásban is. Nem??

Azután ne feledkezzünk meg arról, hogy kb. 500 Ft/fő/nap üdülőhelyi díjat is be kell fizetni utánuk majd a helyi önkormányzatnak.

Vagyis semmi sincsen ingyen.

Menjen csak szállodába

2016. ápr. 13. 21:37
 14/16 anonim ***** válasza:

21:09

"Turizmussal foglalkozunk"

Na persze!

...és abból éltek, hogy ingyen adjátok ki a házat mag a kertet.

Ezt a NAV is elhiszi majd??!

2016. ápr. 13. 21:39
 15/16 anonim válasza:

Ki mondta hogy ingyen adjuk? :D

Ilyenről sem én sem a kérdező nem beszélt :P

2016. ápr. 13. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, milyen okból kérdezték...

Attól függ, hogy engedném-e, hogy hogyan néznek ki, és hogyan beszélnek, viselkednek. Hogy mennyire olyanok, mint én magam vagyok.

Különben meg semmi pénzért sem.

2016. máj. 1. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!