Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Booking.com on ha ingyenes...

Booking.com on ha ingyenes lemondás van és előleg fizetés nem szükséges, akkor miért kell megadni a bankkártya adatokat a szállás fenntartásához?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 18:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Köszi, én Spanyolországba készülök.
2016. márc. 20. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es, ezek szerint ez nem 100%-osan törvényszerű, hogy beterhelik, zárolják előtte a számlát ? (2-es... meg 11-es vagyok)

Mondjuk jó, hogy írta valaki a hitelkártyát, mert erről eszembe jutott, hogy bár az én kártyám nem hitelkártya, de lekötött betét terhe mellett van A hitelem, azaz le tudok menni mínuszba (csak nem szoktam, ezért is felejtettem el) - így akkor ezek szerint, ha zárolnak, akkor sem égek a közértben :-)

Köszi :-)

2016. márc. 20. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:
#9 5-ös vagyok, mikor listázza a szállodákat, bal oldalon lehet pipákat betenni, hogy tovább szűkítése a keresést, ott láttam, de csak PC-n nézve, mobilon, tableten valamiért nincs ott.
2016. márc. 20. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Óóóó, köszi 5-ös, megtaláltam!!! Jaj, de jó!!

Jó sokáig kellett lefelé görgetni :-)

Még egyszer köszi :-)

2016. márc. 20. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit!
2016. márc. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!