Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Booking szállás 6,8-es értékel...

Booking szállás 6,8-es értékelés rossznak számít?

Figyelt kérdés

Booking-on foglaltam egy szállást. A kérdésem az lenne, hogy a 6,8-es értékelés rossznak számít? Tehát nem elég megbízható a szálláshely?

[link]

2016. jan. 9. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Megbízhatónak megbízható, legfeljebb a minőség vacak. Miért nem olvasod el az értékeléseket?
2016. jan. 9. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha elolvasnàd az értèkelèseket, többet tudnál. 6.8 egy közepes erték, de valamiben biztos gyenge a hely.(pl. elhelyezkedès, kiszolgàlàs, stb)
2016. jan. 9. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor érdemes elolvasni a vendégek panaszait, dicséreteit.

Én elolvastam amit linkeltél.

A panaszok legtöbbje

- nincs wifi (ezért panaszkodott szinte mindenki)

- szakadt függönyök,rossz bútorok,

- fürdőszoba rossz

- törülközöt jó ha 6 naponta cserélik.

- sok a hangya

- kicsik a szobák, nincs személyzet amikor szükség van rá

- nem működik a légkondi.

Akik írtak véleményt azokból páran kiábrándítónak tarják, a többiek szerint elmegy kategória.

Én személy szerint soha nem foglalkozom 7-es értékelésnél gyengébb szállásokkal.

2016. jan. 9. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
ma 13:46 vagyok. Nézve a képeket, és az értékeléseket, a képek nem adják vissza a valóságot..(van ilyen) Hál istenek, én eddig mindig azt kaptam amit vártam. Ha jó szobát akarsz akkor 8) értékeléseket nézzél..Van minimum 7.5
2016. jan. 9. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:

javítok:

minimum 7.5 értékeléseket nézz, meg a 8-9 es kategóriákat.

2016. jan. 9. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A saját szállásodat magadnak kell kiválasztanod.

Elolvasni az értékeléseket, és megnézni az ott készült fotókat.

Személy szerint én a tripadvisor értékeléseiben bízom leginkább. Részben azért, mert a környék összes szállásához viszonyítva is értékel, részben pedig azért, mert rengeteg helyben készült amatőr fotót találsz ott.

Ezek pedig sokkal hitelesebbek, mint annak a vendégnek a siráma, aki kangörccsel unta magát halálra, és ezért húz le egy helyet, vagy annak a panasza, aki az utazás alatt a wifit hiányolta.

Fektess bele energiát, hogy elolvasod, megnézed másoknak mi tetszett, és mi nem.

2016. jan. 9. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
miért nem hiteles, ha valaki a wifit hiányolja ott, ahol nincs wifi?
2016. jan. 9. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!