Ha zavarja a gyerek és a családok akkor minek jön ilyen helyre?
A múlthéten hétvégén wellnesezni voltunk a családommal, bababarát szállodában.
Egy nem kedves vendéggel nagyon meggyűlt a bajunk, mert kiborult hogy ő pihenni jött ide és nem gyerekzsivajt/sírást hallgatni.
Ez eddig rendben is lenne, de akkor miért kiemelt bababarát szállodába jön?
Szerencsére a személyzet a helyén kezelte a dolgot, de számomra felháborító az hogy emberek így tudnak viselkedni.
Ez így van.
De akkor ő meg amiatt ne kezdjen el balhézni mert a mellette lévő szobába éjszaka elkezd sírni egy kisbaba.
Mi is tiszteletben tartjuk a pihenni vágyókat, és ezért is mentünk kifejezetten egy kiemelt család/bababarát szállodába.
Atkerethette volna magát egy másik szobába, biztos elintézték volna. Ez lett volna a normális útja, de sajnos vannak ilyen parasztok, akik inkább a baba szüleit csesztetik. Egyébként meg vannak kimondottan felnőtteknek való szállodák, ahova gyerek be sem teheti a lábat, ha ennyire zavarja a gyerekzsivaj akkor miért nem megy oda?
Egyébként melyik szállodába voltatok?
Én bírom a gyerekeket, de ha pihenni, nyaralni vágyom akkor kimondottan olyan szállodát veszek igénybe ami nem bababarát.
Mégis most nyáron egy nem bababarát szállodában még én is nehezen viseltem az ordítozó gyerekeket akik miatt sok ember nem tudott pihenni. A döbbenet az, hogy a szülők mintha süketek és vakok lennének, és nem látják mit művel a gyerekük, amikor az csak ordít, rohangál, dobálózik de semmit nem tesznek, hogy a gyerek ne így viselkedjen.Amikor több vendég panaszkodott, és a szálloda szólt a szülőknek még nekik állt feljebb..
A gond az, hogy ma már nem tud elmenni az ember fél órára sem sehová, hogy ne hisztizzen egy gyerek a közelben..Így érthető ha vannak emberek akiknek semmi türelmük nincs.
Kolping Hotel.
Ha csak ketten mennénk/mentünk a párommal akkor mi is olyat választottunk ami nem kifejezetten bababarát.
Mert ha már pár napig pihenek a gyerekek nélkül akkor a más zsivaját sem szeretném hallgatni.
De szerintem ezzel nincs is gond.
Az megint egy másik probléma, hogy sok szülő nem neveli meg a gyerekét és emiatt nem viselkednek és zavarnak mindenkit.
De ha pihenésre vágyom akkor nem választok egy ilyen szállodát, ahol 80%-al több az esély, hogy gyerekes családokba futok...
Igazad van, a Kolping hotel kimondottan bababarat, en is voltam mar ott. Más hotelek is magukra mondjak a bababarat jelzőt család csalogatonak, de a Kolping teljesen eltér az osszestol, szolgáltatásban, programokban, belso kialakításában teljesen a kisgyerekeket helyezi előtérben, így is reklámozza magát. Nem értem mit keres egy ilyen ember ott.
De ne foglalkozz vele, mindenhol akad egy ilyen, ugyanúgy ahogy elegáns étterembe is mindig akad egy család, aki kisgyerekkel nem oda illően viselkedik és utána még neki áll feljebb ha csúnyán néznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!